0 LĂ€s mer >>
Hejhej! LÀngesen jag skrev hÀr nu men de har varit full rullebulle!
Stockholm har varit helt kanon, sÄ mysigt. Vi har hÀngt lite pÄ stan och shoppat lite och sjÀlvklart umgÄtts med Syster, mini Vinnie och Philip :-)

saknar redan! <3




Joel gungar theo <3

<3

<3

en grym Michael Jackson imitation :-)

kusinerna<3

Vi kom hem sent i söndags kvÀll. Trodde barnen skulle somnat i bilen pÄ vÀgen hem, theo somnade visserligen ok men Joel somnade nÀr vi kom till grÀnna efter att han grÄtit helt hysteriskt förmodligen för att det va varmt och han va riktigt övertrött stackarn :-\ Men hem kom vi och sÄÄÄÄ skönt Àr det och fÄ komma hem och sova i sin egna sÀng :-) Vi alla sov till ca halv nio dan efter :-) Vi sov ju alla i samma hotellrum i Stockholm men det gick riktigt bra faktiskt :-)
I mÄndags sÄ va jag i vÀg och handlade och jag tvÀttade och pÄ em kom Johan och Sandra med barnen och lekte lite :-) Sandra följde med mig till matthuset vid oss och sÄ köpte jag en matta och bytte en annan jag köpte hÀromdan till joels rum.

nya mattan :-)
IgÄr sÄ va vi oxÄ med Sandra, johan och barnen :-) Äkte till ikea och köpte lite grejer hem :-) Har öven gjort mina naglar :-)
pÄ kvÀllen gick jag och sandra ut och gick en mil och sen trÀnade lite :-)

finisarna<3
Idag pÄ morgonen sÄ gick jag och Sandra en promenad pÄ 8km :-)
Har trÀffat Jessica som e tjockis och berÀknad imon, kooooom nuuu beeebiiiiis!!!!!! LÀngtar sÄ! :-)
Har Àtit middag med fina Nilla och Thomas, alltid lika mysigt att ses! :-) <3
Nu ska mannen och jag kolla pÄ film, this is England!

gonatt!
Tjoflöjt!!
//Martina

va gör du nu för tide...

0 LĂ€s mer >>
SnÀlla nÄn skÀnk mig en ac! SÄ fruktansvÀrt varm i bilen. SÄ gÄr det nÀr man köper gammal bil, suck! E dock ett av vÄra bÀsta köp men iaf. ac hade ingen dött av! :-P
Vi Àr nu pÄvÀg till Stockholm! :-)
Det har varit sÄnt sjukt ÄskovÀder och regnovÀder sÄ det har varit stopp lite överallt och Àven e4an mot Stockholm men vi Äkte en annan vÀg sÄ det löste sig! :-)








//Martina

ac!!!!!!

0 LĂ€s mer >>
Hej! IgÄr kom vi hem efter tre mysiga dagar tillsammans med Jessica och Anders :-)










joel hetsÀter bulle och theo tittar pÄ!

man tager vad man haver nÀr glassen e stenhÄrd :-P gulli min man Àr med :-P
Fick migrÀn igÄr nÀr vi kom hem, sÄÄÄ jobbigt! Men tvÄ migrÀnspray och en morfintablett senare sÄ va de lite bÀttre, Theo ville inte somna igÄr sÄ fick snÀllt gÄ upp och hjÀlpa till. Han va jÀtteledsen lille plutten, började tillslut undra om nÄt va fel och om vi skulle Äkt in med honom men tillslut sÄ somnade han helt utmattad.
Idag har vi grejat lite hemma :-) Har köpt ny matta till joels rum, kudde till Theo, resesÀng. IgÄr köpte jag ett nyckelskÄp och anteckningstavla nÀr vi va i grÀnna sÄ de har mannen hjÀlpt mig med att sÀtta upp :-) SÄ gött och greja lite och fÄ lite ordning. Har varit ute och gÄtt med Sofie, 8,5 km. Det började ösregna efter en stund sÄ vi va helt dyngsura. Vred ur mina strumpor nÀr ja kom hem.

Det blev blött!

Imon Äker vi till Stockholm och hÀlsar pÄ syster :-D
SÄ nu ska jag gÄ och lÀgga mig.
Godnatt!
//Martina

Jul. 25, 2013

0 LĂ€s mer >>
Usch kl e sÄ mycket och jag borde verkligen sova just nu! kl ringer sju imon. Men kÀnde att jag ville uppdatera bloggen lite iaf nu! :-)
IgÄr (lördag) sÄ Äkte jag och fAmiljen ut till visingsö med min mamma och pappa. Vi hade en supermysig dag! <3 Strosade omkring och hade lite fikapauser :-)





min favorit!

mamma och pappas bebis fick Ă„ka vagn :-P

tog inte sÄ mycket kort, pappa gjorde de :-)

PÄ kvÀllen sen for vi hem till mamma och pappa och grillade tillsammans med Simon, Thomas, Nilla, Jocke och Annika. Och vi drack gott med ;-)
Vi sov i bryd, det va smidigast sÄ, gick inte och la oss försen vid tvÄ sÄ.

I fredags kvÀll va vi hemma hos bÀstaste sandra med familj och grillade tillsammans med Camilla, Bryar och charmisen Milo :-) De va jÀtteroligt :-)

Milo leker tittut med Theo:-)

Idag har dagen varit lugn, glassat i solen :-)




Joel plockar smÄkryp ur poolen..

Nakenfis! <3 <3

Godnatt!
//Martina

sÄ sent!

0 LĂ€s mer >>
hann inte klart :-P


Joel skulle göra likadant som morbror:-)

hade en mysig dag i bryd :-)

IgĂ„r va vi ute hos Hannah och Jocke och deras charmtroll Minna tillsammans med Jessica och Anders :-) Mös i solen, grillade och killarna badade :-) En riktigt hĂ€rlig dag! Är sĂ„ mysigt dĂ€r dom bor och tyst och lugnt! :-)

Theo testar brillor :-P

Minna :-)

Anders och Joel :-)

Joel med vÀrldens bÀsta pappa<3


IgÄr hade Àlsklingen namnsdag och vÀrldens bÀsta sandra fyllde Är! :-) Grattis till er!<3
Idag har jag och Joel varit och handlat :-) Han e sÄ söt nÀr han hjÀlper mig och lÀgga varor i sin lilla vagn och plocka upp pÄ bandet<3

IkvÀll ska vi Äka hem till sandra och Johan, ska bli himla trevligt! :-)
Ha en fortsatt fin fredag allesammans!! :-)
//Martina

Jul. 19, 2013

0 LĂ€s mer >>
Nu kÀnns det verkligen att det Àr sommar! skönt! :-)
I onsdags sÄ Äkte jag och barnen ut till bryd, fredrik skulle greja med bilen. Vi solade och barnen badade :-)




Joel Ă„t glass me typ hela ansiktet :-P


sommar! :-)

0 LĂ€s mer >>
igÄr va vi pÄ borÄs djurpark. Det va himla trevligt :-) Barnen verkade tycka att de va roligt med :-D



Det va inte jÀtte varmt direkt men sofie va glad ÀndÄ! :-) <3





Hela gÀnget sen plus Fredriks förÀldrar :-)

Joel klappar djuren :-)




Giraffen va inte sÄ stor som jag trodde.

Elefanterna med sin bebis :-)


Ofina apor som petar sig i rumpan och sen slickar pÄ fingrarna, uuurk!!

snyggo! :-)

Lejonhanen va lite sugen sÄ han va inte den som va den sÄ han satte pÄ den stackars honan till höger inför alla barnfamiljer :-P haha!

Pingviner e söta! Ser lite dumma ut :-P

PÄ vÀgen hem blev de MAX!

Det va en jÀttemysig dag och nÀr vi kom hem sÄ badade jag Joel och sen nÀr han lagt sig sÄ gick jag en promenad pÄ en timma och sen trÀnade jag lite :-) Bra avslutning pÄ dagen! :-)

Idag har vi varit pÄ Bvc med Theo pÄ lÀkarbesök, han gick igenom besiktningen :-P 8960gr 69 cm :-) sen va vi i lekparken:-)

Theo gillade att gunga :-)

PÄ em sÄ Äkte vi till mamma och pappa, min storebror va dÀr med. Lekte med barnen och grillade:-)

Älsklingen! <3

Nu tÀnker jag gÄ och sova! Godnatt! /Martina

borÄs djurpark

0 LĂ€s mer >>
Idag har vi haft lite fixardag, jag har lagt golv pÄ balkongen, Fredrik har satt upp rullgardin pÄ Theos rum, satt upp kabellist och lite sÄnt :-) Alltid skönt nÀr man grejar iordning lite :-)


nu vill man köpa nya möbler med :-P

Jessica och anders har varit hemma och hÀlsat pÄ, har kÀkat lite gott och umgÄtts :-) <3
Fredriks mobil har gÄtt sönder idag och jag spillde ett glas vin över datorn, bra jobbat av oss! ;-)

Vi har lagt över theo pÄ eget rum idag. FÄr vÀl se hur de gÄr, bra förhoppningsvis :-) KÀnns lite konstigt och ganska tomt nu nÀr hans sÀng inte stÄr jÀmte mig, saknar redan att bara kunna sticka in handen mellan spjÀlerna och hÄlla honom i handen <3

Imon ska vi till borÄs djurpark :-) SÄ nu ska jag sova sÄ jag orkar upp halv sju imon. Godnatt! :-)
//Martina

fixardag!

0 LĂ€s mer >>
Idag pÄ morgonen sÄ Äkte jag och sofie ut till bryd och jag vattnade blommor Ät mamma och sen gick vi en lÄngpromenad runt bryd :-) MÄste sÀga att jag blivit mer kÀr i Bankeryd idag efter vÄr promenad. Kan nog tÀnka mig att köpa hus dÀr nÀr det Àr dax :-)
Har tvĂ€ttat lite idag och nĂ€r Joel hade sovit sĂ„ Ă„kte vi till min bror och hans tjej sĂ„ gick vi till lekparken i hva. Det va mycket trevligt :-) Är sĂ„ vĂ€ldigt att jag har sĂ„ bra kontakt med bror och hans supergulliga tjej! <3 Roligt nĂ€r man kĂ€nner att man trivs med varann! Dom Ă€r sĂ„ fina tillsammans med barnen med!<3






Inte bara Joel som ville Ă„ka rutschkana! :-P


nu pÄ kvÀllen har vi lagat lite mat och Àtit ute pÄ balkongen. Vi har en vÀldigt mysig balkong tycker jag :-)


myys <3


Joel Àter revbensspjÀll :-)


<3

igÄr sÄ trÀffade jag fin-tjocka Jessica :-) Sofie, thomas och nilla :-)
Gjorde lchf blÀbÀrspaj som jag bjöd pÄ, ganska god blev den! Sofie stannade kvar pÄ ett glas vin pÄ kvÀllen :-)







Joel hjÀlper till och handlar. Mitt fina hjÀrta! <3
Joel har namnsdag idag, fast de har vi glömt sÄ vi ska fira han lite imorgon :-)


mitt lilla penntroll<3

Hoppas ni haft en fin helg Àn sÄ lÀnge! KÀnner mig fortfarande lite stÀlld sen min hemska upplevelse igÄr men har haft en toppendag! Jag Àr en lyckligt lottad mÀnniska!<3

//Martina

Jul. 13, 2013

0 LĂ€s mer >>
Nyss hemkommen frĂ„n stranden med barnen och min morfar och hans fru. Idag har jag fĂ„tt kĂ€nna pĂ„ hur fort det verkligen kan gĂ„ innan nĂ„t hemskt hĂ€nder. Vi va nere pĂ„ stranden och joel leker vid vattnet och theo ska sĂ€ttas i vagnen, jag Ă€r helt sĂ€ker pĂ„ att jag tittar pĂ„ Joel och sen ska jag sĂ€tta fast theo i vagnen, medans jag gör de sĂ„ tittar jag upp mot joel och dĂ„ ligger han pĂ„ mage och försöker komma upp ur vattnet, ca tvĂ„ meter ut, och en Ă€ldre dam springer ut i vattnet och tar upp honom. SĂ„ fort jag ser honom sĂ„ springer jag ju sjĂ€lvklart till vattnet och nĂ€r hon har plockat upp honom sĂ„ Ă€r jag dĂ€r. Joel blir jĂ€tteledsen och damen tycker att jag mĂ„ste titta pĂ„ mitt barn för det gĂ„r ju sĂ„ fort. FörstĂ„r hennes goda tanke men hon fĂ„r mig att kĂ€nna mig som vĂ€rldens sĂ€msta mamma för det va ju det jag gjorde, jag tittade ju pĂ„ honom. Jag blev iaf helt livrĂ€dd nĂ€r jag sĂ„g han i vattnet och den bilden kommer nog aldrig slĂ€ppa frĂ„n min nĂ€thinna. NĂ€r vi kom upp pĂ„ stranden sen sĂ„ satt joel lĂ€nge i mitt knĂ€. Man fattar ju först inte vad som hĂ€nder för man bara gör ju men sen nĂ€r hjĂ€rnan börjar fatta vad som hĂ€nt och vad som kunde hĂ€nt sĂ„ blir man ju helt förstörd, sĂ„ jag börjar typ störtlipa pĂ„ stranden. Men de Ă€r ju det finaste jag har mina barn och jag skulle aldrig förlĂ„ta mig sjĂ€lv om nĂ„t skulle hĂ€nda dom! Är oerhört tacksam att de gick bra och att damen va dĂ€r just dĂ„! Även att hon fick mig att kĂ€nna mig som vĂ€rldens sĂ€msta mamma. Jag tackade iaf henne att hon hjĂ€lpt mig, det Ă€r ju inte heller sĂ„ sjĂ€lvklart i dagens samhĂ€lle att folk hjĂ€lper till nĂ€r det Ă€r nĂ„t! Kommer aldrig slĂ€ppa mina barn med blicken för en sekund pĂ„ en strand!! Va försiktiga, de gĂ„r ju sĂ„ sjukt fort!
Nu sover han min finaste Joel och han mÄr bra det Àr det viktigaste<3 Nu ska Lilleman fÄr lite mat sen ska vi bara mysa<3

<3


en glad fis som sovit tolv timmar inatt :-)


<3

//Martina

stranden!

0 LĂ€s mer >>
Har tagit mig ett glas vin och lite choklad pÄ balkongen:-)


nu ska jag lÀgga mig i min efterlÀngtade sÀng! <3
sov gott!
//Martina

Zzova!!

0 LĂ€s mer >>
Hej! Nu va de nÄgra dagae sen jag skrev. Usch har slarvat med min trÀning i nÀstan tvÄ veckor. Tanken va en vecka men sen skadade jag mig ju lite sÄ de har bara blivit promenader. Idag ska de bli en lÄngpromenad och trÀning! :-) Vi, jag och la familja, sitter just nu i bilen pÄ vÀg hem frÄn Falkenberg, har varit hÀr sen i tisdags :-) Det Àr jÀttefint vÀder idag sÄ man vill inte Äka hem. Vi har trÀffat Fredriks förÀldrar, dom har husvagn dÀr. Fast vi har hyrt stuga :-)

tvÄ trötta pojkar pÄ vÀg hem, lugnt o skönt i bilen.


gullrumpa!! <3

trots sovvÀgran i tisdags natt sÄ v han en glad prick dan efter och jag va mindre glad :-P men vem kan inte förlÄta ett sÄnt happyface??! <3

<3


ett glas vin pÄ kvÀllen vid havet :-) Första gÄngen joel varit vid havet :-)

Joel kollar pÄ fÄglar! Fina minen :-P



nöjd man!

nöjda söner!




sÄhÀr har vi alla fyra sovit, fredrik till vÀnster joel i mitten och jag och theo i sÀngen till höger. MÄste jag tillÀgga att jag inte sovit speciellt bra?? Har ÀndÄ varit tre toppendagar men nu vill jag hem till min egna sÀng! :-)

hoppas ni haft en bra vecka, nu ska jag planera in en helg att se fram emot! :-)

//Martina

Semester! :-)

0 LĂ€s mer >>
tjo! igĂ„r vad det brĂ€nnboll som stod pĂ„ schemat! :-) pĂ„ fm va vi och handlade lite inför em. Sen efter att Joel sovit gav vi oss ivĂ€g till Huskvarna för att möta upp resten av det glada gĂ€nget som skulle vara med:-) vi va ca 25-30 pers. Der va superkul! Älskar att göra sĂ„nt hĂ€r! Joel han hĂ€rmade oss och slog ivĂ€g en boll med ett rack och sĂ„ sprang han i cirklar. sĂ„ sööt!<3 Jag fick Ă€ran att va med ca tre omgĂ„ngar tror jag de blev innan jag försökte ha ihjĂ€l mig sjĂ€lv med en stol. StĂ„r ute pĂ„ planen nĂ€r de kommer en lĂ„ng hög boll mot mig och jag tĂ€nker att nu jĂ€vlar ska jag ta lyra, sĂ„ jag tittar pĂ„ bollen och springer och slĂ€pper inte bollen ur sikte, vilket jag borde gjort för helt plötsligt mĂ€rker jag att det inte riktigt stĂ„r rĂ€tt till och nĂ€r jag slĂ„r ansiktet i grusplanen dĂ„ förstĂ„r jag att jag har ramlat. Aj! Det stod visst en stol pĂ„ sidan av planen dĂ€r jag ville springa. Jag vĂ„gade inte riktigt resa mig upp sĂ„ jag lĂ„g dĂ€r en liten stund och va tvungen att samla mig lite. I det stora hela sĂ„ gick det ju bra, det resulterade i ett rejĂ€lt uppskrapat knĂ€, uppskrapad hand, arm, flĂ€sklĂ€pp och lite uppskrapad i ansiktet. KĂ€nner mig lite öm idag och knĂ€t gör ont, kan inte ha tĂ€cket pĂ„ det ens. Men de gĂ„r vĂ€l över om nĂ„gra dagar :-) FĂ„r va glad att ingen satt i stolen iaf!
Efter brÀnnbollen va det grillning och lite basket :-) En toppendag va det :-) förutom mitt lilla cirkusnummer :-P
PÄ kvÀllen trÀffade jag Hannah och Elsa och sÄ gick vi lÀngst vÀtterstranden. Mysigt!

Idag pÄ fm sÄ va vi nere pÄ vÀtterstranden med barnen. Joel badade och plaskade lite, det va kallt i vattnet!



Har trÀffat Jessica, Hannah, Aaron, Angelica och Anton idag :-D super mysigt! :-) <3 SÄÄ fint hus har Angelica!






fina vÀnner <3




gosisar!
Hoppas ni haft en fin helg, det har jag haft! <3
Godnatt!!
//Martina

helgen!

0 LĂ€s mer >>
Nu har min Àlskade man semester! Och varför inte börja sin semester med att Äka och shoppa loss pÄ babyproffsen med barnen och frugan :-P


Blev en ny bilbarnstol till joel, den vi har haft till honom Àr typ lÀtt tio Är gammal tror jag sÄ kÀndes inte bra att ha den och ifall nÄt hÀnder och att han skadas pga att den e gammal. SÄ nu har vi en ny stol och det kÀnns superbra och jag kan sova gott i natt :-) Har Àven köpt en sulky att ha nu under semestern sÄ vi slipper slÀnga med dubbelvagnen hela tiden. Lite smidigare :-)
Har varit ute i Bankeryd med barnen idag, mamma kom in till oss pÄ morgonen sÄ Äkte vi och kollade vagn och sen Äkte vi till bryd och sÄ kom Fredrik och hÀmtade oss :-)
Har kollat pÄ lite big bang theory och nu ska vi sova. Imon blir det brÀnnboll! :-D


Denna glada lilla skitunge vet inte vad sova Àr :-P

godnatt
//Martina

semester!

0 LĂ€s mer >>
Har gÄtt Munksjön idag med min fina vÀn sofie :-) Mitt huvud och jag va inte riktigt sams pÄ fm men efter some medication sÄ blev de bÀttre :-)
Har trÀffat mamma idag, nÀr ci hade hÀmtat joel pÄ dagis sÄ gick vi ner pÄ matmarknaden och kollade lite.
Imon gÄr fredrik pÄ semester!! :-D yeeeee! :-) ska bli himla skönt och roligt att ha honom hemma :-) kunna hjÀlpas Ät och att kunna engagera sig mer i barnen och hitta pÄ roliga saker :-) SÄ nu har joel "sommarlov" frÄn dagis. Mitt hjÀrta!<3

Mina hjÀrtan <3 <3 <3

godnatt
//Martina

tralalala!

0 LĂ€s mer >>


bilden kom inte med i förra inlÀgget.

Jul. 03, 2013