0 LĂ€s mer >>
hej! Idag har jag och barnen varit och flÀngt pÄ solÄsens alla butiker. Varit pÄ media markt och lÀmnat in laddaren till vÄran dator som gick sönder igÄr. Har fyndat trÀningsbyxor, trosor och strumpor pÄ stadium outlet =)

200 kr, jag gillart! =)

2 trötta barn 💖

Sen va vi pÄ rusta och köpte tvÄl och microfiberdukar. Utanför stod en jordgubbsförsÀljare sÄ vi köpte lite jordisar och Äkte hem och Ät mellanmÄl och fikade.
Den absolut stora nackdelen med att vara lite hÀngig Àr att min sjÀlvbehÀrskning och motivation till att hÄlla kosten typ försvinner. För eftersom jag mÄr sÄÄÄÄ dÄÄligt sÄ mÄste jag ju fÄ Àta lite godis tÀnker min hjÀrna! SÄ hjÀrnan vill ha masss sött och gott men kroppen vill inte! Vem vinner?? Jo hjÀrnan sjÀlvklart. Fast sen Àr fördelen om man nu ska se det sÄ att som nu nÀr man varit lite halvkass i typ 2 veckor sÄ blir man sÄ "Àcklad" av att man Àter onyttigt sÄ dÄ börjar lixom motivationen komma tillbaka att man vill köra igÄng med trÀningen till tusen. Börjar nÀrma mig dÀr nu kÀnner jag haha! Det Àr inte sÄ att jag vrÀker i mig typ en chokladkaka utan det Àr lite och ofta men tycker egentligen att det Àr sÄ onödigt för innan jag blev sjuk sÄ va jag inte ens sugen pÄ godis lÀngre. Vad hÀnde lixom!!??
Har varit ute och gĂ„tt i fredas och lördags och sĂ„ jobbade jag i lördags med sĂ„ i söndags nĂ€r jag vaknade hade jag jĂ€tteont i bröstet, en tryckande kĂ€nsla. Typ som Ă„ngest fast visste att det inte va det. SĂ„ jag gissar pĂ„ att jag anstrĂ€ngt mig aldelles för mycket för tidigt. Pratade med vĂ„rdcentralen ang barnen och deras hosta och frĂ„gade dĂ„ om det och hon tyckte jag skulle vila. SĂ„ fĂ„r vila nĂ„n dag till men sen fĂ„r de va bra! 😄đŸ’Ș👍

Har stĂ€dat vĂ„rat kök idag, tagit luckor och massa sĂ„nt. AlltsĂ„ kan bara rekommendera ALLA som har ett hem att stĂ€da att köpa microfiberdukar! SĂ„ jĂ€vla bra e dom. Har ju dom nĂ€r jag jobbar och sĂ„ men har inte tĂ€nkt pĂ„ det dĂ„ men alltsĂ„ man fĂ„r bort sĂ„ sjukt mycket mer Ă€n vad man fĂ„r med disktrasa. VĂ„rat kök har nog inte varit sĂ„hĂ€r rent pĂ„ typ 20 Ă„r 😃 Grisga stĂ€llen man kan hitta om man letar som man vanligtvis inte tĂ€nker pĂ„, men nu e de rent typ överallt. Ska fortsĂ€tta imorgon =) Tycker faktiskt de rĂ€tt kul och stĂ€da nĂ€r man ser sĂ„n skillnad! LĂ„ter som vi hade vĂ€rldens Ă€ckligaste kök men inte riktigt sĂ„ farligt va de 😉

Har varit och köpt oss en ny familjemedlem idag

👍👌
Nu fÄr det va nog med shopping för den hÀr veckan =)

Godnatt pĂ„ er! Nu ska jag krypa ner jĂ€mte min sjuka man. 💕
//Martina ♡♡♡

Ny familjemedlen, stÀ...

0 LĂ€s mer >>
hyfsat vÀder, stressigt, blÄsigt, massa underbara barn som sprungit runt, god mat, febriga barn, hostiga barn sÄ in i bÀng, sjuk man, ont i huvudet, trevligt sÀllskap, hÀrliga skratt, god tÄrta som Stefan bakat, trött, mÄste sova!










Ja ungefÀr sÄ kan dagen sammanfattas.
Hade verkligen en jÀttetrevlig kvÀll och barnen verkade ha jÀttekul förutom att dom blivit vÀldigt hostiga och febriga igen. :( Hoppas dom lyckas sova lite nu dÄ som somnade vÀldigt sent. Hoppas inte att dom smittat nÄgon nu! Borde nog egentligen ha stannat hemma kan jag kÀnna sÄhÀr i efterhand. Men vi alla har iaf haft supertrevligt och nu e jag jÀttetrött o har ont i huvudet ;/
Hoppas ni haft en hÀrlig dag! =)

Godnatt!
//Martina♡♡♡

midsommar!

0 LĂ€s mer >>
Barnen Àr fortfarande sjuka, Joel hostig och idag va det Theo som ocksÄ hade feber. FÄr vÀl se om vi kommer ivÀg pÄ nÄgot midsommarfirande imorgon. I annat fall fÄr vi vara hemma helt enkelt. Om det blir som planerat sÄ ska vi till Stefan och hans söta smÄ tjejer =)
Har varit och handlat idag, jag och alla andra i hela Jönköping ungefÀr haha! Ne men de gick bra och det blev en billig storhandling, det gillar jag! Ekonomiska Tinna va i farten. Dock inte innan idag dÄ jag va tvungen att köpa mig en sÄndÀr förjÀvla go smoothie igen :P Haha.
Saknar trĂ€ningen rĂ€tt mycket nu. Vill vara helt frisk för nu börjar det verkligen krypa i kroppen pĂ„ mig! Ska ut och gĂ„ imon bitti iaf. 👍 Har varit lite slarvig med onyttigheterna det senaste dagarna och de kĂ€nns ju inte sĂ„ bra men men.

Nu ska jag gĂ„ och lĂ€gga mig jĂ€mte Joel som kom upp innan och ville sova i vĂ„ran sĂ€ng 💖

Trevlig midsommar pĂ„ er allesammans!😎👌đŸ’Ș💃

//Martina ♡♡♡

fortfarande sjukstuga

1 LĂ€s mer >>
Har nu snurrat in pÄ lite bloggar, bÄde spar (tack Sandra! ;) ) och allmÀnt om ekonomi sÄ kÀnner jag att de Àr ju ett Àmne jag gÀrna skulle skriva mer om, inte för att jag kan sÄ mycket men för att jag tycker det Àr sjukt kul! =) Vi fÄr se vart de tar vÀgen ;) Har Àven nÄgra poddar jag ska lyssna pÄ, bla sparpodden.

Vi Àr iaf sjuka hÀr hemma fortfarande och nu sÄ sover barnen sÄ jag ska göra detsamma en stund.

//Martina

Ekonomi!

0 LĂ€s mer >>
Hej! Tyckte det va dags att skriva lite hÀr nu. Vi har lite sjukstuga hÀr hemma idag men annars Àr det bra =) Varit lite dÄlig motivation med trÀningen det sista, har trÀnat men de har inte varit sÄ Hej! Tyckte det va dags att skriva lite hÀr nu. Vi har lite sjukstuga hÀr hemma idag men annars Àr det bra =)

En trött joel i morse.

Varit lite dÄlig motivation med trÀningen det sista, har trÀnat men de har inte varit sÄ kul och nu har jag fÄtt nÄn skit i kroppen sÄ vÄgar inte trÀna. Men kan ju hoppas att motivationen kommer tebax som bara den om typ 1 vecka =) ska nog lÀgga om mitt trÀningsschema lite kan ju va det som gört med!



Sitter och kollar film med en sjuk Joel just nu. Stora maskiner Àr det som gÀller ;)

I helgen har jag jobbat lite och sÄ har jag varit pÄ 25Ärs fest i Ulricehamn för Anna =)

Vi hade vĂ€ldigt kul! =) Ett eller tvĂ„ glas för mycket men annas sĂ„ 😉

Present till Anna + ett armband vi köpt =)

Theo han har lÀrt sig dricka ur mugg. Matvraket sjÀlv haha!

Joel han leker med vÄr dekorationssten. Inget smart drag och ha de pÄ balkongen kanske :P

En sĂ„n hĂ€r vill jag ha idag! Drack en för första gĂ„ngen hĂ€romdan och fy fan va go den va!! 😃

Lite assistans nÀr jag skulle laga min cykel. Har en sjukt obekvÀm cykel till min lÀngd. Ingen som har en förstor och vill ha en lite mindre??

Finaste bĂ€stisarna har varit och badat i vĂ€ttern 💞💕💖







Älskade ungar alltsĂ„! 💖💖💖


AlltsĂ„ hur lycklig blir man inte nĂ€r man fĂ„r sĂ„nna hĂ€r kort pĂ„ sin finaste brorsdotter! Vill att vi ska va helt friska nu sĂ„ jag kan fĂ„ snufsa lite pĂ„ henne💖😃

Uppdaterat lite hĂ€r nu iaf😃 Jag skĂ€rpa mig nu jag lovar! ;)
och kom ihÄg!

😂😂😂😂😂

//Martina ♡♡♡

Im back!

0 LĂ€s mer >>
hÀr har de varit lite dött nu. Har inte riktigt hunnit heller kÀnner jag..Funderar pÄ om jag ska fortsÀtta blogga eller inte. Ibland Àr det kul och ibland inte sÄ kul :P Vi fÄr vÀl se =)

Mvh Martina ♡♡♡

heeej!