1 LĂ€s mer >>
Har sett en bild och hört en sak som gjorde stort intryck pÄ mig idag och som fick mig att bli ledsen, bÄda av tvÄ olika saker!





Den första saken jag hörde idag va att min förra trĂ€nares son har hittats död. 26 Ă„r gammal!! KĂ€nner stor sorg i hjĂ€rtat. Som mamma idag sĂ„ Ă€r min första tanke, stackars hans mamma! och givetvis alla mĂ€nniskor i hans nĂ€rhet. Men jag tittar pĂ„ mina fina pojkar, för mig som alldeles finaste i helaste vĂ€rlden och precis sĂ„ fin och liten har ju han varit för sin mamma. Det fĂ„r mig att vilja grĂ„ta att livet kan Ă€ndras sĂ„ fort! Jag har inte en aning om varför denna unga kille har pĂ„trĂ€ffats död, om han valt det sjĂ€lv, om det varit en olycka eller om han bragts om livet. Det Ă€r hur som helst sĂ„ otroligt tragiskt och jag hoppas att hans familj finner styrka och tröst nĂ„gonstans sĂ„ dom orkar gĂ„ vidare. Att förlora sitt barn mĂ„ste vara det vĂ€rsta man kan vara med om. Vila i frid💕

Det andra jag sÄg idag va en bild.

DenhÀr bilden!


Den slog mig lixom hĂ„rt i hjĂ€rtat och jag skrev först en text men jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig sĂ„ bilden fĂ„r helt enkelt tala för sig sjĂ€lv! Det enda jag kan sĂ€ga Ă€r att, Ă€lska dig sjĂ€lv precis som du Ă€r💕 ( jag ska börja nu! )

Nu sÄ ska jag Äka hem frÄn jobbet.

//Martina ♡♡♡

intryck!