1 LĂ€s mer >>
Hej! Idag har jag jobbat mitt första pass pÄ 3 Är!! Helt galet lÀngesen juh! Men det gick rÀtt sÄ bra tycker jag, Àr tvÄ företag jag ska stÀda pÄ och det skulle enligt dom ta ca 4 timmar, det tog mig sju!! Inte för att jag Àr lÄngsam utan för att jag och den tjejen som stÀdat innan mig nog inte har riktigt samma standard nÀr det gÀller stÀdning. Inget ont gentemot henne! Men sÄ det tog lite lÀngre tid Àn jag trodde men jag va helt svettig, hungrig och Àcklig nÀr jag Äkte hem haha.
Jessica och Mille va hemma och hÀlsade pÄ pÄ kvÀllen=)

IgÄr va vi pÄ Jönköpings marknad och gick omkring lite.

Joel har Äkt karusell för första gÄngen =)

Fick provsitta sopbilen med =) SĂ„ fick man ett sopbilskörkort. Joel va hemskt nöjd! 💖




Sen nÀr vi kom hem hade vi picknick pÄ köksgolvot =)

Sitter och kollar pÄ 40 years old and Virgin, eller a den slutade precis. SÄ nu ska jag nog sova.
Godnatt pÄ er!
//Martina ♡♡♡

jobba jobba jobba!!

0 LĂ€s mer >>
Körde löpning 6km och tabata trÀning igÄr och idag sprang jag 4km och sen styrka hemma.(Blev typ attackerad av en kanadagÄs, sÀger man sÄ?? , iaf dom gick med sina ungar dÀr jag skulle springa och nÀr jag nÀrmade mig sÄ sprang de en mot meg och frÀste. Blev lite lÀtt nervös men jag vÀnde snabbt pÄ klacken och sprang en annan vÀg hem haha! ) Mina ben Àr nu vÀldigt trötta! Och lite trÀningsvÀrk pÄ det, inte sÄ mycket men lagom störande mycket haha!
Har suttit och sorterat ut bilder till barnens böcker idag, ligger mer Àn ett Är efter sÄ tar ju en liten stund att greja med. Men ska försöka fÄ in sÄ mycket som möjligt nu i dagarna.
Vi har varit och hÀlsat pÄ Fredriks bror i hans nya lÀgenhet, jÀttefin!

IgÄr va jag pÄ stan och handlade massa trÄkiga men behövliga grejer hem sÄ som dammsugarpÄsar, patroner en kökskklocka, Àntligen! =) Hade presentkort pÄ en smyckesbutik sÄ köpte ett jÀttefint armband, mitt förra som jag fick av Fredrik har gÄtt sönder =( ska lÀgga upp en bild pÄ de nya, men inte nu :P
Nu ska jag sova för jag e asseg nu.
Godnatt pÄ er!
//Martina

Sega ben!

0 LĂ€s mer >>
Hej! Har rensat bland vÄra pÀrmar och alla miljoner papper idag, tog typ 5 timmar. Men nu Àr det gjort! Har klippt mina smÄ stjÀrnor idag. Theo Àr ju inte sÄ mycket att klippa pÄ men Joel alltsÄ va tjockt hÄr han har nu. Men dom blev fina efter mÄnga om och men. Och kexs haha!
Har varit hos finaste far som fyller Ă„r idag, hela 53 Ă„r! VĂ€rldens bĂ€sta pappa! 💞💕



Finaste lilla Nova va med med finaste mamma o pappa 💖 Ni ser ju vilken sjukt stolt bror jag har! Man ser det pĂ„ kinden nĂ€r han ler 😃 och lika stolt faster Ă€r jag 💖

Barnen sover och jag börjar fÄ huvudvÀrk igen sÄ nu ska jag sova. Hoppas ni haft en fin dag!
//Martina ♡♡

rensa rensa rensa tra...

0 LĂ€s mer >>
IgĂ„r va det mors dag och det firade vi hos min Ă€lskade mamma! 💞💖💕 Syster och alla bröder och barn va dĂ€r, sĂ„ hĂ€rligt att fĂ„ trĂ€ffas alla samtidigt! Det va bara pappa som saknades. 💞 Joel och Fredrik Ă„kte vidare till Fredriks mamma och jag och Theo stannade hos mamma och njöt av solen 😎 Fick tvĂ„ teckningar i morsdagpresent av mina Ă€lskade ungar 😃💖😙 Är sĂ„ oerhört stolt att fĂ„ vara mamma till mina underbara smĂ„ prinsar! 💞Va och röstade igĂ„r ocksĂ„. Va ni och röstade?Tycker det Ă€r sĂ„ sjukt att sĂ„ mĂ„nga frĂ€mlighetsfientliga partier kan fĂ„ sĂ„ mycket röster. Ska nog inte skriva mer om det men ja jag blir mörkrĂ€dd! Fick migrĂ€n igĂ„r och har haft vĂ€rldens migrĂ€n hela natten. Fredrik fick vara hemma frĂ„n jobbet. Skulle ju gjort fystestet idag pĂ„ fitcampen men fick hoppa de och kollade bara pĂ„ istĂ€llet. MĂ„r jag bĂ€ttre imon ska jag köra samma test hemma. Sen blir de trĂ€ning pĂ„ onsdag! 😃 Har precis Ă€tit lite glass 😉 och nu ska jag Ă€ta kvĂ€llsmat! Lite fel ordning men nu blev det sĂ„ haha.
 
VĂ„gen och jag Ă€r vĂ€ldigt sams nu för tiden!👍đŸ’Ș Hoppas ni alla har haft en fin helg! //Martina

Mors dag!

0 LĂ€s mer >>
Hej! Va nÄgra dagar sen hÀr nu juh! Fy pÄ mig!
I torsdags sĂ„ fick vi finbesök av Hannah och Aaron pĂ„ kvĂ€llen 😃
TrÀnade pÄ fm. Fredrik trÀnade pÄ kvÀllen och jag hade migrÀn och barnen vÀgrade somna, nÀr Fredrik kom hem tog det 10 min sen hade han fÄtt dom till att somna, och dÄ va klockan typ halv tio. Tur att nÄn av oss lyckades! = )
PÄ fredagen gick hannah, jag och alla barn ner pÄ stan och mötte upp Jessica, Lo, Jim och Timja =) Gick pÄ stan en svÀng och jag köpte nya trÀningsshorts. SÄ himla sköna sÄ jag vill typ sova i dom :P
Efter lite go lunch och barnen hade fÄtt sova lite sÄ drog vi oss ner till stranden.



Mysigt att fÄ spendera lite tid med denna goingen=)






=)

PÄ kvÀllen sÄ va jag och handlade, Äkte vi 20.20 sÄ bÄde pÄ willys och Ica maxi va jag kvar sist nÀr dom stÀngde haha. Men fick ju allt handlat iaf.
Idag pÄ fm sÄ har vi varit pÄ lager 157 ovh Rusta en svÀng. Skulle ju blivit vÀrsta ovÀder men det vet i fan vad det tog vÀgen. Mima bröder, Simon, Rene' och mamma har varit förbi en svÀng =)
Har plockat lite och nu pÄ kvÀllen sÄ har Sandra och Jessica varit förbi och tjötat, kollat film och Àtit godis :D


Finaste Jessica, fick ett kort som hon hade skrivit i och sĂ„ hade hon köpt massa godis hon vet att jag gillar 💞 Fina du! 💕 Sandra hade med lite vin sĂ„ de va en toppenkvĂ€ll och har Ă€n sĂ„ lĂ€nge varit en toppenhelg dĂ„ jag fĂ„tt umgĂ„s med 3 av mina allra finaste vĂ€nner. Om ni fattar va jag Ă€lskar er! 💞
Joel har varit vaken nu typ 1.5h. Han somnade i vĂ„r sĂ€ng för en stund sen sĂ„ nu ska jag krypa ner jĂ€mte honom och mysa lite💖 Fredrik Ă€r ute pĂ„ krogen sĂ„ han fĂ„r vĂ€l ramla in hĂ€r sen men jag somnar snart sĂ„ god natt pĂ„ er!

Glöm inte rösta imorgon! !

//Martina

lööördag!

0 LĂ€s mer >>
Hej pĂ„ er! Idag har det varit en varm dag med =) Har varit pĂ„ a6 och köpt sommarklĂ€der och skor till barnen. Byebye barnbidrag! 😉 Har trĂ€ffat Sandra och barnen för omvĂ€xlingens skull 😚 Alltid lika trevligt! =D Vi har varit i lekparken med barnen och njutit av solen.
TrĂ€nade pĂ„ em nĂ€r vi kom hem sen lagade jag mat och vi la barn och jag har duschat och kollat pĂ„ veckans stĂ„ende greys! 😃

💕💖💕💖



//Martina ♡♡♡

nu Àr det sommar nu À...

0 LĂ€s mer >>
GokvĂ€ll. Idag har jag och barnen bara varit hemma. Jag börjar kĂ€nna av min trĂ€ningsvĂ€rk nu. Lyckades dock springa 6.2 km nu ikvĂ€ll med mina utmattade ben haha! Är sĂ„ seg nu!
HÄller pÄ att tvÀttar nu med. TrÀffade pÄ Nilla och finaste Nova pÄ stan idag <3
Ne usch nu e jag sÄ trött sÄ jag ska sova tror jag.
God natt pÄ er!

//Martina <3 <3

TrÀningsvÀr.

0 LĂ€s mer >>
NyĂ€ten och hemkommen frĂ„n infomötet om Fitcamp. TrĂ€ning gratis i 4 v. Gjorde sĂ„ndĂ€r kroppscanning och fick fylla i en livsstilsanalys. PĂ„ mĂ„ndag börjar första passet med ett fystest. FĂ„r se hur det gĂ„r! =) Ska iallafall bli kul att testa pĂ„ och se om det ger mer Ă€n den trĂ€ning jag kör idag. Dom kör efter tabata sĂ„ de lĂ€r nog bli jobbigt tror jag. FĂ„r vĂ€l se om jag ens klarar av att gĂ„ pĂ„ mĂ„ndag efter mitt pass idag, lĂ€r ha sĂ„n sjuk trĂ€ningsvĂ€rk haha! KĂ€nner redan nu i musklerna, löpningen imon lĂ€r bli go! đŸ’Ș✌

Nu blir det nog sÀngen för min del. Trött.se!

//Martina ♡♡

Fitcamp!

0 LĂ€s mer >>
Hej pĂ„ er! Idag har jag gĂ„tt upp ett snĂ€pp i boken pĂ„ min trĂ€ning och fy fan va jobbigt det va! Är helt slut i kroppen! Skulle lĂ€tt dĂ€cka om jag fick! Lite huvudvĂ€rks varning nu tyvĂ€rr bara.

<3
Har trÀffat Sandra och barnen idag och nu ikvÀll ska jag och Sandra pÄ informationsmöte för Fitcamp. Ska bli spÀnnande och se va det Àr och sÄ förhoppningsvis ska vi trÀna för dom i 4 veckor =)
IgÄr sÄ va vi nere pÄ stan en svÀng med min bror och sÄ köpte jag trÀningsstrumpor och trÀningsbyxor.
Sen va vi hos Sandra och Johan och grillade =)

SÄ hÀrlig bild! Haha!

Nu ska jag vila en svÀng innan Sandra kommer.

//Martina♡♡

May. 19, 2014

0 LĂ€s mer >>
Hej! Idag började vi dagen med att Ă„ka och handla för veckan som kommer. Alltid lika skönt att fylla pĂ„ kylskĂ„pet. Inte lika kul för plĂ„nboken dock! Har varit i Bankeryd pĂ„ marknad med Fredrik, barnen , mamma, pappa, lillebror Simon, storebror Thomas, Nilla och lilla underbara Nova 💖
Det har varit vÀldigt varmt idag och jag har brÀnt mig pÄ ryggen och axlarna. Kommer inte va skönt imon!
Joel han har kollat in brandbilen och hÀstarna pÄ marknaden. =) EfterÄt sÄ gick vi till mamma och pappa och grillade, sÄÄÄÄ gott!! =)



För varje dag jag fĂ„r spendera med dessa killar desto mer kĂ€r blir jag för var dag! Tur att man inte kan Ă€lska ihjĂ€l nĂ„gon! 💖💕😚💖😚💕

Peter och Emma har varit hĂ€r och kĂ€kat och umgĂ„tts lite. Emma och jag tog oss lite vin med👍✌


Ett gott skratt förlĂ€nger livet😂

Nu e jag astrött och ska sova! Godnatt pÄ er!

Mina nya brillor! Ser lite vÀl blek ut, dags för solpuder tror jag! Haha

//Martina ♡♡

lördag!

0 LĂ€s mer >>


Joel somnade gott hos pappa💖


Trött i benen nu =)


Theo och jag va ute i lekparken igÄr. Min vackra unge!

💖

//Martina♡♡

glömde lite kort juh!

0 LĂ€s mer >>
Hej! BÀttre kvÀll idag Àn igÄr :P NÀr kl va 19.15 hade bÄda barnen somnat, som dag och natt! Skönt! =)
IdagvpĂ„ morgonen sĂ„ körde jag ett pass styrka, sen kom morfar och Ammi och va lite barnvakt sĂ„ gick jag bort till mitt nya jobb 👍 5.4 km och sĂ„ trĂ€ffade jag chefen och skrev papper och lite sĂ„nt. Det Ă€r bara lite extra att stĂ€da men de kĂ€nns kul och fĂ„ hjĂ€lpa till att kunna spara lite pengar =) Sen iaf sĂ„ sprang jag tillbaka hem. SĂ„ mina ben Ă€r vĂ€ldigt trötta nu.
Sandra och barnen kom hem pÄ em sÄ gick vi ut pÄ gÄrden sÄ barnen har lekt av sig nu.
Jag och Fredrik har precis Ă€tit klyftpotatis, entrecote och en vĂ€ldigt gid sĂ„s jag lyckades svepa ihop =) mums! Nu Ă€r jag sugen pĂ„ Daimglass! Ska se vad jag och mina kalorier kommer överens om haha.. 🙊
Men först blir de duschen, varit svettig och Àcklig hela dagen haha!

Ha en trevlig fredagkvĂ€llđŸ˜Č
//Martina ♡♡

May. 16, 2014

0 LĂ€s mer >>
Hatar verkligen nĂ€r barnen inte tycker att dom ska sova, klockan Ă€r nu 20.23 och jag Ă€r sjĂ€lv med barnen och dom vill inte sova. Sjukt irriterande, och jag som skulle fixat massa grejer nĂ€r dom somnat. Jajaja! Nu tĂ€nker jag vĂ€nta tills dom somnar i utmattning innan jag blir knĂ€pp i skallen! Har gĂ„tt munksjön idag med Sandra. Min fina mormor har varit och hĂ€lsat pĂ„ en svĂ€ng pĂ„ fm 💖 Har hĂ€mtat mina nya solglasögon och dom sĂ„g vĂ€l helt okej ut. Sen har vi bara varit hemma, Fredrik gick ut med barnen en svĂ€ng nĂ€r vi hade Ă€tit sĂ„ gjorde jag iordning lite och fixade tvĂ€tten. TVÄTTEN VA FAN! Den har jag ju glömt bort! Skit oxĂ„!! Nu blev de mycket helt plötsligt! Hej pĂ„ er! // Martina ♡♡

irriterad.se

0 LĂ€s mer >>
GodkvÀll!
Har precis kollat pÄ Greys =) I like!!

Har trÀnat styrka pÄ morgonen och sÄ har jag och Sandra gÄtt 7 km pÄ fm. SÄ gött!
Efter att jag hÀmtat Joel pÄ dagis sÄ Äkte jag och barnen till Sandra och va dÀr tills Fredrik slutat jobba.
Barnen somnade hyfsat smidigt idag. SÀf idag pÄ morgonen att Theo börjar fÄ en tand till. Tror det Àr dÀrför hab krÄnglar pÄ natten, sÄ gav han Alvedon ikvÀll sÄ fÄr vi se om han sover bÀttre inatt.

Sova ska jag nog göra nu iaf, för har sovit dÄligt ett par nÀtter nu sÄ Àr lite seg.
Natti pÄ er!
//Martina ♡♡

May. 14, 2014

0 LĂ€s mer >>
Hej! Vaknade idag och kĂ€nde mig sĂ„dĂ€r, kĂ€nner mig tjock i halsen och lite ont. KĂ€nns dock lite bĂ€ttre nu pĂ„ kvĂ€llen sĂ„ hĂ„ller tummarna att de e borta imon sĂ„ jag kan trĂ€na😃
Skippade löpningen och va ute och gick med Sandra 45 min efter att vi lÀmnat de stora kidsen pÄ dagis =) Det Àr vÀrdelöst att gÄ med Theo nÄnstans pÄ fm dÄ han typ somnar om man gÄ mer Àn tio min men jag laddade vagnen med massa leksaker och rÄn sÄ de gick rÀtt bra, lyckades hÄlla honom vaken fast han ville gÀrna somnat haha.


Joel körde klÀder efter vÀder idag, speciellt brillorna va anpassade idag :P

Fick blomma av min Ă€lskade man idag💖 pluspoĂ€ng dĂ€r!

NÀr Fredrik kom hem frÄn jobbet sÄ gick vi ut med barnen en svÀng sen fick dom bada nÀr vi kom in. Har dammsugit och torkat golven, skönt att fÄ de gjort.
Har precis fĂ„tt ta upp Theo nu för han hostar och Ă€r ledsen 💖 Nu ska vi försöka sova lite.
//Martina ♡♡

May. 13, 2014

0 LĂ€s mer >>
Hej! Idag har jag trÀnat pÄ morgonen tillsammans med barnen. Lite osmidigt men de gÄr =) Dom Àr över, under och ja överallt under tiden man trÀnar.
Jag och barnen har varit och trÀffat finaste Sandra och hennes barn =)

Fick sĂ„n fin present bara sĂ„dĂ€r med! Blev vĂ€ldigt glad😙 Tror inte man kan ha en sĂ„n fin vĂ€n! (eller de kan man ju eftersom att jag har det! ) 😙


Barnen har busat sÄ in i. SÄ har dom tatuerat sig med ;)
DĂ„ va dom sĂ„ nöjda sĂ„. 💖

Finaste ungarna! 💕

Har tyvĂ€rr ingen bild pĂ„ Emil dĂ„ han va lite hĂ€ngig sĂ„ de va bara mamma som gĂ€llde idag sĂ„ han va inte med dom andra sĂ„ mycket lille plutten 💖
Börjar oxÄ kÀnna mig hÀngig och ont i halsen, hoppas de gÄr över tills imon!

Joel han somnade rÀtt kvickt idag. Mysigt att ha honom i knÀt =)

Har haft tÀnt mina nya fina ljus och grejat med lite viktiga papper att fylla i och skicka in. Mysfaktor! (inte papprena dÄ men ljusen!)

Nu e de dags för sÀngen och hoppas jag kÀnner mig pigg imon! =)
Natti natti!
//Martina♡♡


May. 12, 2014