0 LĂ€s mer >>
hej! Lite seg hÀr med att skriva i veckan. I söndags sÄ trÀffade vi Jessica, Mille & Anders och grillade ute i skogen =) VÀldigt mysigt förutom alla pissmyror och att Joel ramlade i Än, bÀcken haha. Fast jag hade extraklÀder sÄ de va lugnt =)
Anders han e en jÀkel pÄ de dÀr med att grilla och fixa ved och allt va de va han o Fredrik fixade. RÀtt kul att titta pÄ nÄn som vet hur man gör.
PĂ„ fm i söndags sĂ„ va jag ute och sprang med Sandra i det fina vĂ€dret. 👍đŸ’Ș
TrÀnat bra denna vecka, kÀnns gött!
mÄndag : styrka , mage, ben o rumpa
tisdag: kondition 5km löpning
onsdag: styrka , armar, mage, ben
Imorgon blir det löpning och pĂ„ fredag styrka igen som i mĂ„ndags sen blir det vila i helgen. Kanska nĂ„gra lugna promenader för det fina vĂ€drets skull. đŸ’Ș IgĂ„r började jag igen med att rĂ€kna kalorier. Har gĂ„tt bra tycker jag, har lagat massa mat sĂ„ de ska finnas sĂ„ jag inte behöver snabbĂ€ta nĂ„t onyttigt. Har kanonappen Myfitnesspall att rĂ€kna med. Ända som Ă€r svĂ„rt Ă€r att man inte kan registrera kalorier nĂ€r man styrketrĂ€nat och nu e jag lite hungrig och vet lixom inte vad jag har till godo:/ men kommer sjĂ€lvklart Ă€ta Ă€ndĂ„ men synd nĂ€r man inte kan se exaktamente hur mycket!

sÄhÀr mycket Àter jag varje mÄltid sÄ man bör ju inte gÄ hungrig!

Gjorde pannkakor med mina Ă€lskade pojkar i mĂ„ndags! 💖

Har vabbat hela veckan för barnen Àr sjuka. Theo i mÄndag och nu e joel sjuk. Feber och hosta lilla plutten.

Nu e de lÄngledigt och imon ska Fredrik hjÀlpa sin bror att flytta och pÄ fredag om barnen e friska ska barnen till mamma och pappa för pÄ lördag ska vi stÄ pÄ loppis. Hoppas att man fÄr allt sÄlt! :D

Hoppas ni fÄr en toppen lÄnghelg!
//Martina ♡♡

gör ett nytt försök..

0 LĂ€s mer >>
HÀrlig morgon idag. Jag och Joel började dagen med att gÄ och köpa frallor =) sÄ dom har vi Àtit upp med god aptit nu. Mums!
Lille Theo hade feber imorse nÀr vi vaknade. Han Àr rÀtt pigg iaf sÄ de e bra =) Kan tÀnka mig att de beror lite pÄ allt flÀngande igÄr. Hoppas iaf det försvinner idag!
Tanken va att vi skulle trÀffat Jessica, Anders och Mille nu pÄ fm men det fÄr vi se nu dÄ.
Eventuellt tÀnkte jag ta mig en löprunda nÀr frukosten lagt sig lite och sen ska jag nÄn gÄng under dagen upp till a6 och lÀmna tebax mina glasögon och solglasögon. Har köpt pÄ specsavers pÄ deras "köp tvÄ bet för en" och dÄ köpte jag vanliga glasögon och slipade solglasögon. Solglasögonen blev jÀttefula och glasögonen e lite stora men okej. Har varit dÀr flera gÄnger och velat hitta nya speciellt solglasögon men kan inte pÄstÄ att dom kÀnns speciellt serviceminded pÄ det stÀllet! Har inte fÄtt nÄn direkt hjÀlp för att hitta nÄt annat som passar. SÄ nu tÀnker jag lÀmna tebax allt ihop och hoppas pÄ att man fÄr pengarna tillbaka. FÄr vÀl se hur det kommer gÄ!

//Martina ♡♡

god morgon!

0 LĂ€s mer >>
Idag Àr en sÄn dag vi hunnit massor kÀnns de som. PÄ morgonen sÄ packade vi ihop oss allesammans och Äkte pÄ loppis. Köpte tre barnböcker och tvÄ barnfilmer. Joek mycket nöjd över dessa inköp =)
Åkte sen hem och Ă„t och sen Ă„ktr vi till Nilla, Thomas och Nova 💖 sĂ„ barnen och Fredrik fick se de lilla livet pĂ„ riktigt.

en trea kanske Àlskling?? haha


Joel klappade sÄ fint och sa att vi Àlskar Nova. Det har han verkligen rÀtt i!
Efter bebisbesöket sÄ drog vi oss ut mot Habo.




Barnen somnade gott i bilen.
Va inne pĂ„ family house( köpte 2 tshirts till Joel och 1 par jeans till mig) och sĂ„ va vi inne pĂ„ team sportia och kollade deras utförsĂ€ljningsrea men det va tyvĂ€rr inte sĂ„ mycket att ha 😕
Innan vi Ă„kte hem dĂ€rifrĂ„n sĂ„ Ă„kte vi förbi Fredriks förĂ€ldrar en snabbis sen köpte vi med mat hem till mamma och hĂ€lsade pĂ„ dĂ€r och sist men inte minst hĂ€lsade vi pĂ„ hos Mia 😃 SĂ„ en fullspĂ€ckad dag men en riktigt trevlig dag.
Eventuellt kommer Sofie en liten svÀng i kvÀll. Har precis lagt barnen och funderar starkt pÄ att öppna en flaska vin. Risken Àr vÀl att man somnar för Àr helt trött nu haha. För gammal för allt sÄnt hÀr :P

IgÄr sÄ trÀffade jag och barnen Mille och Jessica. Vi va pÄ stan en svÀng, köpte 4 nya par byxor till Joel. Sen va vi hÀr och kÀkade lite. PÄ kvÀllen trÀnade jag lite medans mannen min satt och drack öl och Ät chips.

Helt slut i benen idag, har fÄtt ont i ena knÀt med kÀnns dock mindre bra. Men de slÀpper nog hoppas jag=)
I torsdags sĂ„ tvĂ€ttade jag, tror de va i torsdags iaf. haha. Anna kom pĂ„ em och hĂ€ngde med oss =) Sen kom Sofie efter jobbet pĂ„ kvĂ€llen sĂ„ gick vi ut och gick sen tog vi oss en myskvĂ€llsmat tillsammans =) Fina vĂ€nner har man 💖

Joel har varit vĂ€ldigt duktig utan blöja, han har varir torr dom hĂ€r 2 nĂ€tterna och idag har vi haft blöja pĂ„ honom eftersom vi flĂ€ngt överallt men de har inte kommit nĂ„t i blöjan utan han har varit superduktig och gĂ„tt pĂ„ toa istĂ€llet. 👍


Haha tokTheo och pappa busar! 💞

Hoppas ni haft och fÄr en fortsatt bra helg! Hej pÄ er!

//Martina ♡♡

hÀrlig lördag!

0 LĂ€s mer >>
Ja det e sÄ min vecka sett ut till och frÄn Àn sÄ lÀnge. Suck! Finns verkligen sÄ mycket roligare saker att göra Àn att ha migrÀn, typ trÀna! Börjar inse att jag nog aldrig kommer kunna trÀna pÄ den nivÄn jag verkligen vill pga min migrÀn. Man gÄr tvÄ stegen framÄt och sen tio steg bakÄt. RÀknas som 10 procents invalid ( som de sÄ fint heter :P ) pga av min migrÀn. En dag hoppas jag att jag kommer komma dit jag vill men just nu kÀnns de vÀldigt lÄngt bort. Bara jag inte slutar trÀna sÄ e de ju bra just nu. Men de lÀr inte hÀnda i första taget! =)

Joel har varit pÄ dagis denna veckan och det har han tyckt varit superkul =)

I förrgÄr gick jag munksjön med Theo, han fick gÄ sista biten dÄ han höll pÄ att somna.




IgÄr va jag pÄ möte pÄ arbetsförmedlingen, Fredrik fick va pappaledig pÄ fm.

Joel fick för sig att sluta med blöja igÄr. Han e jÀtteduktig och kissar pÄ toan varje gÄng =)
Fick inte sÀtta pÄ han blöja nÀr han skulle sova sÄ tog upp honom innan vi skulle lÀgga oss och försökte kissa honom men de kom inget sÄ tog pÄ en blöja. Han hade nog bara kissat i den en gÄng i natt sÄ de e ju toppen. FÄr vÀl se hur detta kommer gÄ men jag hÄller tummarna =)

Va pÄ kvartsamtal pÄ Joels dagis igÄr det gick bra. Dom strör massa lovord över vÄra barn och det Àr ju alltid roligt att höra =) hihi.
Har fÄtt dagisplats till Theo nu med. Dock inte samma som Joel sÄ de kÀnns sÄdÀr men om jag ska börja plugga sÄ mÄste vi tacka ja. Jag kommer behÄlla min plats i kön och hoppas att de hinner dyka upp en plats pÄ Joels dagis innan augusti.

Idag blir en lugn dag, skulle trÀnat men de fÄr bli imon.
Jag tar mig en titt pĂ„ denna goa prinsessa 💕 Älskar nĂ€r jag fĂ„r bilder pĂ„ henne! 💖




Ha en toppendag alla mina trogna följare 😃

//Martina ♡

migrÀn, migrÀn o lite...

0 LĂ€s mer >>
hej! Idag pÄ fm sÄ va vi ute i lekparken med barnen. Sen har vi varit hos svÀrförÀldrarna och Àtit lite pÄskmat och barnen har fÄtt pÄskÀgg =) Dom blev vÀldigt glada Àven att det inte va godis i! ;)
Kommer ta lĂ„ng tid innan dessa russin e slut. ( e ju inte sĂ„ nyttigt de heller men men..) Mina brillor passar perfekt! trĂ€ffade massa hĂ€xor i lördags pĂ„ stan :) Varit ute och gĂ„tt en timma efter att barnen hade somnat. Tog lite tid idag och jag trodde de skulle ta typ 5 min. Tji fick jag! Nu e jag jĂ€ttetrött iaf sĂ„ dax att sova för mig med! Godnatt! //Martina ♡

Apr. 21, 2014

0 LĂ€s mer >>
Idag har jag Ă€ntligen fĂ„tt gosa med lilla Nova. Hon Ă€r sĂ„ underbart fin och jag Ă€r helt förĂ€lskad💕💕




hur kan man inte bli kÀr lixom!??

Hade shoppat lite klÀder till henne med =)


Har firat morfar idag med, han fyllde 75 igÄr =)

Nu e min migrĂ€n pĂ„ vĂ€g igen kĂ€nner jag! MĂ„ste försöka fĂ„ över mina bilder till datorn för min mobil bara hĂ€nger sig hela tiden 😕 Men datorn e ju som bekant inte pĂ„ min sida 😛

/Martina ♡

fasters kĂ€rlek! 💖

30 LĂ€s mer >>
Stort NEEEEEEJ! MĂ„ste försvinna snart, ska ju trĂ€ffa bebis. Det hĂ€r gĂ„r jag bara inte med pĂ„!!! 😱
//Martina...

migrÀn!!

0 LĂ€s mer >>
Ja glad pĂ„sk pĂ„ er allesammans! 🐣

IgÄr sÄ sov jag och barnen över hos mina förÀldrar tills idag. Fredrik Àr i stockholm och kommer hem inatt/imon bitti. HjÀlote mamma och stÀda och lite sÄnt. Ska ha kalas dÀr för morfar imon.
Joel och Theo fick ett jÀttestort pÄskÀgg med massa leksaker i och russin och sÄnt dom gillar =)

Idag har vi varit pĂ„ stan en svĂ€ng. Har köpt present till lilla Nova. Ska fĂ„ trĂ€ffa henne imorgon och jag e supernervös av nĂ„n konstig anledning. Ska bli sĂ„ kul och fĂ„ titta och förhoppningsvis hĂ„lla i henne💖 LĂ€ngtar sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„! 💕💕

Min lillebror har varit och hĂ€lsat pĂ„ idag =) och sofie kom pĂ„ em sĂ„ nĂ€r barnen somnat sĂ„ kĂ€kade vi lite mat och tog ett glas vin. 😃 En toppenkvĂ€ll med fin vĂ€n jag trĂ€ffar allt för sĂ€llan! 💖 Vi kollade pĂ„ Sex and The city filmen. Helt i vĂ„r smak haha!

Hoppas ni haft en bra pÄsk Àn sÄ lÀnge och kör försiktigt i pÄsktrafiken!
KÀnns inte allt för bra att min man ska Äka frÄn Stockholm mitt i natten men det hoppas jag gÄr hur fint som helst!

//Martina ♡

Glad pÄsk!

0 LĂ€s mer >>
Fortfarande magsjuka pÄ dagis sÄ joel Àr hemma. Tar inga risker!
Har varit ute tillsammans med Sandra och barnen idag. Dom har lekt och stojat omkring i flera timmar =)








Ă€lskade Ă€lskade barn! 😚😚

TrÀnat lite nu pÄ kvÀllen och sÄ kollat greys förstÄs! =)

Nu ska jag sova! Godnatt!

//Martina ♡

magsjuka!

0 LĂ€s mer >>
Datorn gav upp sÄ jag tar mig nog en promenad och försöker rensa huvudet lite!

//Martina...

jÀvla dator!

0 LĂ€s mer >>
Idag har jag varit pÄ arbetsförmedlingen och skrivit in mig. Ska strax sÀtta mig vid datorn och fixa med Cv och sÄnt smÄtt och gÄtt. Har varit pÄ försÀkringskassan och kollat om jag mÄste Àndra nÄt dÀr nÀr jag stÄr som arbetslös.
Sista dagen idag att ansöka till högskolan, har ni sökt? Det har jag 😄 HĂ„ller tummarna för att man kommer in! Planerar lixom mitt liv efter det nu. Fast man mĂ„ste ju ha en plan B om de inte riktigt blir som man vill sĂ„ dĂ€rför jag va pĂ„ af idag.

Har varit pÄ stan och hÀmtat mina solglasögon dom va asfula sÄ ska definitivt byta!

Har varit pĂ„ willys och a6 idag. Försökte leta efter en present till finaste brorsdotter💕 alltsĂ„ varje gĂ„ng jag tĂ€nker pĂ„ att hon Ă€ntligen e hĂ€r nu sĂ„ börjar jag nĂ€stan grĂ„ta. kan inte sĂ€ga det nog för mĂ„nga gĂ„nger att hon Ă€r sĂ„Ă„Ă„Ă„ fiin och jag lĂ€ngtar ihjĂ€l mig! SĂ„ dĂ€rför va de oxĂ„ sĂ„ svĂ„rt för present för den mĂ„ste va perfekt! sĂ„ jag fĂ„r leta vidare för kunde inte hitta nĂ„t!

Är en sĂ„n dag idag med sĂ„ blir lite matt i huvudet pĂ„ mitt huvud! 👎

//Martina ♡

En sÄn dag idag!

0 LĂ€s mer >>

Idag har jag och barnen pÄskpysslat lite =)

 
Gjort kycklingar av deras hÀnder och fötter =) 
Theo sÄg ut som shrek nÀr vi va klara :P
 
En mindre glad shrek! 
 
Har varit ute och lekt pÄ innergÄrden 
 
Theo skulle Äka bobbycar och Joel cyklade sÄ de fick bli hjÀlm pÄ bÄda tvÄ.
 
BÀsta söndagen igÄr med! LYCKA! 

IgÄr sÄ föddes vÀrldens finaste lilla tös och jag kan nu titulera mig STOLT FASTER! <3 Hon Àr sÄ fin sÄ jag smÀlter och jag lÀngtar sÄ sjukt mycket tills jag fÄr snufsa lite pÄ henne :D <3 <3 <3 <3 <3 <3

//Martina <3

pÄskpyssel

0 LĂ€s mer >>
VĂ€rldens bĂ€sta söndag! 💞 Vilken lycka! 😃 💕💕💕💕💕

//Martina ♡

lycka!

0 LĂ€s mer >>
Idag pÄ fm sÄ va vi pÄ Ikea. Har köpt ny madrass, tÀcke, kudde, pÄslakan, och örngott till Joels nya sÀng. Har rensat bland alla pÄslakan som Theo nu blev ensam Àgare pÄ. Lite ska Fredriks förÀldrar fÄ sÄ dom kan ha nÀr barnen kommer och sover över =)
Barnen somnade gott i sina vagnar nÀr vi va pÄ Ikea sÄ dÄ passade vi pÄ att ta en fika. Vi har typ aldrig gjort de ute tillsammans sen vi fick barn sÄ de va hÀrligt =)
Sandra, Johan, Emil och Lucas har varit och hĂ€lsat pĂ„ idag. Alltid lika trevligt! =) 😚

Skulle trÀffat Sofie nu ikvÀll men har fÄtt migrÀn, och den blir bara vÀrre och vÀrre. E nog pga av trÀningen och flytten igÄr. Blir sÄ sur nÀr jag fÄr migrÀn för nÀr jag har det och speciellt dom dagarna nÀr jag kÀnner att det Àr pÄ g under typ en hel dag sÄ mÄste jag typ Àta hela tiden för blir jag för hungrig sÄ blir huvudvÀrken vÀrre och det rimmar ju inte sÄ bra med trÀningen. FÄr ju inte riktigt dom resultat man vill ha dÄ. Men tur Àr det vÀl att man trÀnar dÄ Ätminstone, annas vet i fan! :P

Är sĂ„ ssjuukt nervös idag med!! Gahhh!!!! 💞

Ne nu ska jag sova innan mitt huvud exploderar!
Natti pÄ er!

//Martina ♡

ikea

0 LĂ€s mer >>
Idag har vi hjĂ€lpt Peter och Emma att flytta. Det gick kanoners =) Blev dock ingen loppis imorse det va jag alldelles för trött för. Men flytten gick bra och jag tyckte det va roligt att hjĂ€lpa till och framför allt roligt att trĂ€ffas =) Bror och hans jĂ€ttegravida Nilla va oxĂ„ med =) 💕 
Varit och hĂ€mtat barnen hos mamma och pappa. Det hade gĂ„tt jĂ€ttebra =) 💕 En dag e skönt att ha barnvakt sen sen börjar man lixom lĂ€ngta lite för mycket tycker jag 💕
Joel premiÀrsover i sin sÀng inatt. Vi lÄg och lÀste lite innan i sÀngen och de va mysigt.  
SÄhÀr ser den ut. 
Imorgon ska vi till ikea och köpa ny madrass m.m. 
 
Är jĂ€ttetrött nu sĂ„ nu blir de te att sova lite.
KĂ€nns som söndag idag sĂ„ blir sĂ„ glad nĂ€r jag kommer pĂ„ att de e lördag. 👍
 
Älskade ungar! 💕💕💕💞💞💞💕
 
//Martina ♡

flyttlass

0 LĂ€s mer >>
Skrev ett lÄngt inlÀgg innan ikvÀll men det försvann nÀr jag skulle publicera! surt sa rÀven Gör ett nytt försök.

IgÄr sÄ va Sandra, jag och alla barn pÄ lekandet. Pingstkyrkan har nÄn lokal i sin kÀllare med bollhav och massa rum med leksaker, det va jÀttefint.
PÄ kvÀllen kom Hannah och Aaron och hÀlsade pÄ. Dom ska sova hÀr i helgen =) Mycket trevligt spontanbesök!
Fick svar pÄ sÀngen till Joel igÄr och Fredrik Äkte och köpte den pÄ kvÀllen. Hannah Àr ju som bekant lite mindre lÄng ( puss pÄ dig) sÄ hon fick premiÀrsova i den =) Den fick betyg G men borde ha en tjockare madrass tyckte hon sÄ de ska jag övervÀga att köpa sÄ de blir lite bekvÀmt om vi ska ligga i den med.

Idag har vi trĂ€ffat Jessica och goaste Mille pĂ„ fm. Sen trĂ€ffade vi Inta en svĂ€ng pĂ„ em =) Har fĂ„tt umgĂ„s med mina bĂ€sta Ă€ldsta vĂ€nner under en och samma dag! Jag har tur jag 😚

Hannah har varit barnvakt idag pÄ morgonen sÄ jag kunde ut och springa en svÀng. Mycket uppskattat fina du!

Har varit hos mamma och pappa nu ikvĂ€ll. Pappa och Fredrik har varit pĂ„ pokerkvĂ€ll och jag och mamma har efter ganska mĂ„nga om och men lyckats fĂ„ barnen att sova och tillslut fick vi nĂ„n timmes tid att tjöta och Ă€ta lite. Mystid med Ă€lskade mamma! =) 💞💞

Nu Àr vi hemma och jag ska sova sÄ jag orkar gÄ en snabbis pÄ loppisen imon innan vi Äker och ska assistera Emma och Peter nÀr dom flyttar =)



Sov gott pÄ er!
//Martina

gör ett nytt försök. ...