0 LĂ€s mer >>
idag var jag och theo och handlade efter att vi lÀmnat joel pÄ dagis. Det gick jÀttebra att lÀmna idag, Joel vinkade sÄ glatt och sa heej dÄÄ =)
Sen har jag trÀffat Jessica och Mia =) Varit pÄ rusta, kötp ett duschdraperi med fjÀrilar pÄ =) Tack Iza för tipset =)
Och köpt mig en jacka pÄ lager, ska prova den med lite klÀder jag har sÄ fÄr vi se om den fÄr lov att flytta in =)

Somnade Theo i vagnen idag. Försökte lÀgga mig med honom i sÀngen först men de kunde jag ju drömma om att de skulle gÄ!! Blir sÄ jÀkla tjurig.. suck!

Nu ska jag sova, gonatt!

// Martina ♡

Mar. 25, 2014

0 LĂ€s mer >>
Har precis Àtit lite kvÀllsmat, havregrynsgröt och tre digestivekex. Borde struntat i kexen och i allt annat onyttigt jag Àtit idag. Gahhhh kÀnner mig helt depp och vill trÀna! Skulle trÀnat pÄ fm men min man har varit och köpt bil och vi har varit pÄ kalas och kollat hockey och lagt barn som inte vill sova. Eller Joel vill sova men inte Theo. Idag bestÀmde jag mig för att han skulle somna i sin sÀng och jag stod dÀr inne och hyschade och hyschade, la ner och hyschade Ànnu mer. Men nÀr ens unge grÄter sÄ det lÄter som dom ska krÀkas och e helt förstörda ja dÄ vill man typ bara bli lika liten och stÀlla sig brevid honom och grÄta med! La mig i vÄr sÀng med honom men de gick inte alls och de e sÄ jÀkla frustrerande sÄ jag blir knÀpp i skallen!! Blir sÄ utpumpad pÄ energi sÄ man vill bara sova eller trÀna sÄ man kan göra av med lite frustration!
Vet inte hur jag ska göra med denna sketunge och hans sömn? Hur gör ni??


Det hÀr va igÄr, dÄ fick Fredrik gÄ ut och gÄ med honom i vagnen tills han somnade. Och det vill man ju inte behöva göra jÀmt! Eller egentligen sÄ bryr jag mig inte sÄ mycket hur vi gör för att han ska sova men de ska ju helst va hÄllbart för varje kvÀll och han ska inte behöva blir helt förstörd varje gÄng för de blir ju jag med!


Hade finbesök igÄr! =) Fick en superfin blomma och lotion/duschcreme =)


Jag och Iza tyckte minsann vi förtjÀnade en go drink =)


Va pÄ loppis igÄr och fyndade lite =)
Joel han va redo att bÄde Äka bÄt och cykla, sommarredo helt enkelt! :P

Köpte en flytvÀst, stövlar och jacka till theo, pÄslakan med bilar pÄ till joel, ett obh nordica leksakskök med massa tillbehör och en hjÀlm. Tror de va allt! De kostade knappt 200 kr alltihop, Àlskar att fynda. Loppis kommer typ bli min drog haha! :P
Jag och fredrik snickrade ihop lite hyllor i vÄr garderob hÀromdagen, blev riktigt bra och vi va sams typ hela tiden hehe!

Ne nu lite snabbtrÀning med appen mamma-mage sen fÄr de nog bli sÀngen.

Godnatt pÄ er!
// Martina ♡



helt jÀvla knÀpp i sk...

0 LĂ€s mer >>
Äntligen har mina skruttar somnat! Joel somnade Ă„tta o Theo somnade nu tjugo i tio. Fredrik e ivĂ€g med jobbet och kommer hem imon. KĂ€nner mig glad att jag iaf typ alla andra dagar har nĂ„n sĂ„ att vi kan hjĂ€lpas Ă„t. Ibland gĂ„r de ju bra o lĂ€gga barnen sjĂ€lv o ibland som idag gĂ„r det mindre bra men det gĂ„r ju tillslut som tur Ă€r :P Ska strax Ă€ta och sen sova och bre ut mig ordentligt i vĂ„r stora sĂ€ng :)


vakenfis!

Jag har tvÀttat idag med

Fick lite hjÀlp =) dock va de leksaker dom stoppade i maskinen.
Blev vÀldigt irriterad innan nÀr jag kom ner o skulle ta upp tvÀtten dÄ e de nÄn som har snott ett par trosor för mig som hÀngde i torkrummet! Va e de för Àckel lixom som snor nÄns underklÀder! SjÀlvklart va de ju ett par av fÄ som passa o e favvisar! :( suck!
Blir definitivt hÀnglÄs jÀmt framöver!

Mamma har varit hÀr en svÀng idag <3

IgÄr va jag o barnen hos Sandra och sen kom Fredrik och hÀmtade barnen sÄ gick jag hem =) skönt att fÄ en promenad, handlade pÄ maxi pÄ vÀgen med.



busarna badade pÄ fm igÄr <3

Har sytt om lite klÀder idag och igÄr och ska fortsÀtta imon med =)

// Martina ♡

Mar. 18, 2014

0 LĂ€s mer >>
hej! Veckan har varit lite sisĂ„dĂ€r dĂ„ jag haft migrĂ€n varje dag :/ i fredgas va jag ivög pĂ„ stan en svĂ€ng, barnledig! =), och kollade efter lite klĂ€der. Hittade lite grann, fast har inte bestĂ€mt om jag ska behĂ„lla dom eller inte. Va pĂ„ loppis pĂ„ lördag morgon och fyndade lite till barnen =) Älskar att fynda =P

IgÄr pÄ kvÀllen hade vi saint patricks day fest=)

Att va klÀdd i grönt va ett krav :)

Har inga mer kort pÄ mobilen tog mest med kameran sÄ fÄr lÀgga in bilder en annan dag =)
Det va iaf en kanonkvÀll och jag mÄdde jÀttebra imorse o stÀdade och grejade medans mannen min lÄg i soffan och mÄdde lite mindre bra :p
Barnen va hos mamma och pappa och det hade gÄtt jÀttebra =) sÄ skönt! <3

Imon ska jag ge mig ut o springa tÀnkte jag. Första gÄngen pÄ 2 veckor! De ska bli gött =)

Hoppas ni haft en bra helg!

// Martina ♡

Mar. 16, 2014

0 LĂ€s mer >>
idag fyller jag hela 26 Är! TÀnk nÀr man va liten va man lÀngtade ihjÀl sig innan sin födelsedag Àntligen kom och man kunde knappt sova natten innan för man va sÄ spÀnd pÄ vad man skulle fÄ i present. Ju Àldre man blir desto mer blir de som vilken dag som helst. Man har ju sÄ mycket annat för sig sÄ man hinner inte riktigt tÀnka att man fyller Är, elr det tÀnker man ju pÄ sÄ sÀtt mdn inte som nÀr man Àr liten =) Jag tycker det Àr rÀtt mysigt att fÄ fylla Är=) Idag har det varit en bra dag förutom att jag haft migrÀn hela dagen :( sÄ knaprat tabletter o migrÀnspray hela dagen sÄ kvÀllen har gÄtt an=) Har ÀndÄ slÀpat mig till frisören men de va mest för att jag kunde typ inte med att se mig i spegeln med mitt hÄr. SÄ fick det av Fredrik i present =) Blev supernöjd men hÄret! =)
Fick ett superfint armband som jag blev sjukt glad över av fredrik med =)

en fyrklöver 💖
Fick teckningar av barnen ( har missat att ta kort pĂ„ dom ) blev superglad, sĂ„dĂ€r löjligt glad att jag blev lite rörd att dom hade mĂ„lat till mig💖 Ă€lskade ungar <3

Va har har haft lite kalas hÀr hemma pÄ em och har fÄtt blommor, assköna byxor, och pengar sÄ jag kan habdla lite mer klÀder :D Kunde inte varit bÀttre =)
och massor med grattishÀlsningar har jag fÄtt med sÄ man blir ju helt varm i hjÀrtat! Tack alla fina =)


Just nu sover denna lilla goding jÀmte mig och jag ska nu försöka somna och snarka lika gött som honom <3

Hoppas ni haft en fin dag!

// Martina ♡

födelsedag

0 LĂ€s mer >>
Idag har jag trÀffat Mia en svÀng, vÀldigt trevligt och blir vÀldigt glad nÀr vi ses =) Àven om de inte Àr sÄ ofta sÄ Àr det alltid vÀldigt trevligt =)
Sen har Jessica o sötaste Mille varit och hÀlsat pÄ=) Han börjar bli stor nu lille Mille <3

Det har varit ganska jobbigt sista tiden och lÀmna Joel pÄ dagis dÄ han blir sÄ mammig och ledsen nÀr jag ska gÄ, i tisdags ringde jag Fredrik och va jÀtteledsen för jag tyckte de va sÄ jobbigt. Men pratade med personalen pÄ em och igÄr och idag har det gÄtt mycket bÀttre sÄ det kÀnns vÀldigt bra=) Blir mer och mer nöjd med hans förskola =)




haha Àlskar sÄnna hÀr söta bilder =)

godnatt pÄ er!

// Martina ♡

Mar. 06, 2014

0 LĂ€s mer >>
SĂ„g nyss en bild pĂ„ en gravsten, en gravsten jag inte sett förut men en person jag hört talats om och som jag vet har betytt mycket för bekanta till mig. Har som sagt aldrig sett denna gravsten innan men fastnade pĂ„ ett instagramkonto dĂ€r fotot fanns och helt plötsligt sĂ„ blev det sĂ„ verkligt för mig att det faktiskt Ă€r en person som ligger dĂ€r, inte mĂ„nga Ă„r Ă€ldre Ă€n vad jag Ă€r! och jag fĂ„r helt plötsligt lite Ă„ngest och vĂ€ldigt ont i bröstet. Det slĂ„r mig vad kort livet Ă€r och att alla mĂ€nniskor jag har runt omkring mig inte alltid kommer finnas hĂ€r. Min underbara familj och mina underbara vĂ€nner, mina allra allra bĂ€sta vĂ€nner som jag aldrig skulle vilja leva utan!! 💖
Och nu som mamma sÄ förstÄr man ju oxÄ att det Àr nÄgons Àlskade barn som ligger dÀr! SÄ fruktansvÀrt sÄ jag vill inte tÀnka pÄ det. Hoppas inte att varken jag eller nÄgon annan förÀlder mÄste uppleva nÄt sÄ hemskt!

Usch! livet Àr för kort för att inte ta hand om varandra. Tala om för varandra att man tycker om varandra, va snÀlla och ha roligt! Blir jag inte gammal sÄ vill jag inte Ängra nÄt jag gjort och blir jag gammal sÄ vill jag fortfarande inte Ängra nÄt jag gjort, jag vill ha haft ett lÀrorikt liv med mycket skratt och fina vÀnner och tillsammans med min man och mina Àlskade barn.

Lite snurrande tankar sÄhÀr pÄ kvÀllen.

Ta hand om varandra!!! <3

// Martina ♡

Mar. 06, 2014

0 LĂ€s mer >>
Hej! Åh det har varit sĂ„nt hĂ€rligt löparvĂ€der dessa dagar! men jag e fortfarande sjuk och de e sĂ„ trĂ„Ă„Ă„Ă„kiiigt att man inte kan trĂ€na dĂ„! Sen Ă€r jag inte sĂ„ smart nĂ€r jag e sjuk för dĂ„ tycker jag att jag förtjĂ€nar massa godis och sĂ„nt och de kĂ€nner man sig ju inte smal av direkt! đŸ˜Č



Theo somnade i vagnen pÄ vÀg hem frÄn stan höromdagen. Haha fick mig ett gott skratt! Gullunge! <3


inte populÀrt nÀr jag drog upp rullgardinen :P


joel skulle ha nappen och flaskan i munnen samtidigt :P



för den som inte förstÄr sÄ har joel gjort en bilbana med sin mjölk. Ja ibland blir man ju sÄÄ nöjd. haha!



bÀsta kompisarna har varit och handlat =)
Ă€lskade ungar! <3 💖

Rensade bland mina sommarklÀder igÄr, tog alla min byxor som blivit för stora och klippt av dom till shorts o trekvartsbyxor och sÄ ska jag sy till dom lite =) sÄ lyckas jag sy dom ordentligt sÄ har fÄtt mig 6 par nya byxor till sommaren =) kÀnns toppen faktiskt! =)
SÄ nya toppar e fokus nu och sÄ mÄste jag fÀrga mitt hÄr! frisören eller hemma de e frÄgan???

Nu ska jag gÄ och sova och hoppas pÄ att jag mÄr toppen imon! natti pÄ er!

// Martina ♡

Mar. 04, 2014

0 LĂ€s mer >>
hej mina kÀra lÀsare ;)
Jag har gÄtt o blivit sjuk =/ förkyld, ont i halsen o sÄnt dÀr jobbigt! Lite bÀttre idag Àn igÄr iaf=)
Idag pÄ fm sÄ va jag pÄ Via dolorosa hos markus och taturade mig. Fyllde i min gamla pÄ magen dÄ den gÄtt sönder lite efter graviditeterna. Han fyllde i hela pÄ nytt, sÄ nu har jag gjort samma gadd tvÄ gÄnger :p Gick iaf vÀldigt bra o de gjorde inte speciellt ont =)
Sen har jag o barnen bara varit hemma. Segt nÀr man inte kÀnner sig 100 riktigt. Mamma och Simon har varit förbi e svÀng med =)

Just nu sitter mannen o spelar Nhl med Peter och jag e sjukt trött. Theo ville inte sova idag, men nu gör han de sÄ jag ska göra detsamma!

hej pÄ er!

//Martina ♡

Mar. 01, 2014