0 LĂ€s mer >>
igÄr va jag ute i bryd o hÀmtade joel som hade sovit dÀr. Sen va vi hos min fina mormor o Ät middag, suupergott!! :-)
kollade pÄ en film med fredrik pÄ kvÀllen o sÄ tvÀttade jag oxÄ.
sen gick vi o la oss tidigt typ vid elva. det va skönt o Lilleman han sov fram till kl 6 i morse. Snart dax för eget rum till honom nÀr han sover sÄ bra :-)

idag har jag fÄtt tillbringa största delen av dagen med min fina jessica <3 vi gick pÄ stan en svÀng o jag har fÄtt shoppa lite :-) sÄÄÄÄ nöjd!




som den smÄlÀnning man e sÄ va ju tvÄ plagg pÄ rea med. Bra skit!! :-)
har köpt en jacka till joel oxÄ, fick 150 kr rabatt pÄ den, oxÄ bra skit ;-)
tack jessica för en mysig dag :-) <3

har tagit mig ett glas vin


och tÀnker nu gÄ o lÀgga mig tror jag. Har tvÄ Xbox nördar hÀr hemma som lÄter som att dom ska ha ihjÀl varandra varannan minut. SÄ Àr vÀl sÀkrast att sova tror istÀllet tror jag.

Detta lilla troll har somnat nu!




haha gillar minen :-P

glad pÄsk pÄ er!
//Martina

mysdag med bÀsta<3

0 LĂ€s mer >>
jaha nu e de pÄsk! dÄ e de BlÄkulla som gÀller nu dÄ. men tÀnk pÄ dehÀr:


dÄ kan de gÄ illa ;-)

idag har jag trÀnat lite :-) o ni fÄr inte glömma att stÀlla om klocka och vÄg i helgen:


har varit hos mamma o pappa nu pÄ kvÀllen och Àtit lite pÄskmat o spelat lite kort.

godnatt!
//Martina

glad pÄsk pÄ er!

0 LĂ€s mer >>
idag Àr en sÄn dag, lite halvt mjölkstockning som inte Àr speciellt skönt, en theo som panikgrÄter i omgÄngar och en stackars joel som jag blir irriterad pÄ hela tiden bara för att allt annat Àr upp och ner. stackars joel. men han e vÀldigt duktig att leka o greja sjÀlv sÄ han mÀrker nog inte av de nÄt sÀrskilt egentligen men iaf<3 och sÄ e de sÄ fint vÀder men jag vÄgar inte ge mig ut med mina stackars tuttar idag ifall det blir vÀrre. finns inget som fÄr en att bli sÄ rastlös som fint vÀder nÀr man inte kan eller ska gÄ ut. Kanske mesigt av mig men Àr inte speciellt sugen pÄ att det blir vÀrre.
BestÀllde mig ett linne igÄr ska lÀgga ut kort sÄ fort jag fÄtt hem det, har tryckt egen text pÄ :-P
igÄr va vi och kollade pÄ Joels dagis. det verkad bra men hon jag pratade med visste inte speciellt mycket sÄ fÄr vÀl se mer nÀr han börjar. Tror det blir bra iaf och joel kommer nog tycka att det kommer vara jÀtte roligt :-)
har bestÀllt nya toppar jag fick hem idag, riktigt sköna :-)


ser ganska tantiga ut men men ;-) ÀndÄ himla sköna :-)





mina kÀrlekar <3 <3



gjorde vÄfflor hÀromdagen, LCHF. Dom blev goda :-)
//Martina

en sÄn dag idag!

0 LĂ€s mer >>
nu har jag fÄtt tillbaka min mobil:-D yeeejj:-) idag skulle jag trÀnat men har haft migrÀn sÄ de sket sig! fÄr bli pÄ torsdag istÀllet.
idag Àr det vÄffeldagen sÄ dÄ ska det Àtas vÄfflor:-D lchf för min del. inte mÄnga kilon kvar nu!!
helgen har varit bra tycker jag. Va hemma hos Linus igÄr o kollade in hans hus. jÀttefint! har nog aldrig trÀffat en kille som Àr sÄ ordningsam, inte ett dammkorn hittar man dÀr. Trevligt tycker jag;-)
Min fina man fick lov att vara hemma idag, tur att man faktiskt har den fördelen hÀr i detta land!

hoppas bi fÄr en bra dag!
//Martina

hej igen!

0 LĂ€s mer >>
Hej! 
I onsdags sÄ stÀdade jag hela lÀgenheten, dammsög, torkade golv och grejade. SÄ nu e de rent hÀr hemma=)
Sen va jag hos Sandra =) 
Vi skulle fÀrgat hÄret pÄ mig pÄ onsdagkvÀllen men köpte sÄnna dÀr fÀrg/inpackningsbomber istÀllet. Hoppas det blir lite bÀttre nu iaf=) Har gjort en omgÄng och ska göra idag igen.
IgÄr va jag och trÀnade mitt andra trÀningspass. Jympa. Det va roligt, dock sÄ har ju min kordinationsförmÄga lÀmnat min kropp sÄ jag hÀngde inte riktigt med i svÀngarna haha! MÄste sett sjukt kul ut nÀr jag trampar omkring dÀr pÄ golvet helt förvirrad ;P Men men jag lÀr mig förhoppningsvis snart ;) TrÀningsvÀrken blev inte alls sÄ illa som jag trodde, himla skönt det!! =O) 
IgÄr va de ju hockey oxÄ, satt hÀr hemma i min ensamhet och kollade pÄ sÀmsta matchen ever!! (fredrik va i GBG och köpte bil =) ) Vill ju inte ens skriva ner resultatet. Men ni förstÄr ju sÄ mycket som att linköping vann och slog ut HV. SUCK! NÀr hockeysÀsongen tar slut sÄ tar lixom nÄn slags tomhet vid. Vad ska man göra nu?? Fredrik följer ju fotbollen sÄ han har ju fullt upp. Jag fÄr vÀl trÀna mer eller nÄt istÀllet ;)
 
Idag har min fina vÀn Jessica varit hÀr och hÀlsat pÄ=) Det va mysigt att fÄ hÀnga lite och snacka lite blaja =) <3 
Sen kom lillebror en svÀng. Fick dock vÀrldens migrÀn sÄ fick lÀgga mig över toan och spy sen gÄ och lÀgga mig. SÄ Simon fick va med Joel tills Fredrik kom hem. De va snÀllt! Theo sov med mig i sÀngen. 
 
Vi har fÄtt förskoleplats till Joel nu. NÀr jag öppnade brevet sÄ blev mitt mammahjÀrta lite ledset och jag kÀnde att ne jag vill inte sÀtta honom pÄ förskola Àn. Jag tycker det gÄr sÄ bra hÀr hemma nu med bÄda barnen <3 Man förstÄr lixom att tiden gÄr sÄ fort och jag kommer aldrig att fÄ tillbax denna tiden med mina fina barn <3 SÄ jag mÄste erkÀnna att mitt mammahjÀrta grÄter MEN jag vet att Joel skulle tycka att det va roligt att fÄ gÄ pÄ förskola sÄ jag har ringt och bokat tid nÀsta vecka för att kolla pÄ förskolan. Det Àr en helt ny förskola sÄ hon jag pratade med (en jÀttetrevlig tjej!) sa att vi inte kommer fÄ se lokalerna Àn eftersom det inte har öppnat Àn men att jag kan fÄ trÀffa nÄgra ur personalen. Det vill man ju gÀrna göra eftersom det förmodligen Àr dem som ska ta hand om det viktigaste i mitt liv <3 Jag har iaf redan fÄtt ett gott intryck och det kÀnns som om att det Àr ett stort plus att det Àr helt nytt för dÄ Àr allt frÀscht och det finns sÀkert massa bra, roliga leksaker och allt vad nu ett barn behöver pÄ en förskola =) SÄ om jag fÄr ett bra intryck av personalen, vilket jag verkligen hoppas pÄ, sÄ kommer mitt lilla hjÀrta börja pÄ förskolan i april. Jag tror att han kommer tycka att det Àr superkul och det kÀnns ju bra att slippa kÀnna sig förstressad över att jag inte varit ute med han en dag m.m. 
Har pratat lite med fredrik med och han ska kanske börja vara hemma en gÄng varannan vecka med=) Det kÀnns bra, har inte pratat igenom det helt Àn men förmodligen blir det sÄ=) 
 
Helgen blir ganska lugn. Ska hem till min svÀrförÀldrar imon pÄ lite kalas. Sen kanske det blir att trÀffa min kusin med familj. 
Sen hoppas jag att det inte blir sÄ mycket mer uppbokat=) Tror vi skulle greja lite med nya bilen med. 
 
Hoppas ni alla haft en bra vecka och att ni kommer fÄ en fin helg! 
// Martina

Mitt mammahjÀrta <3

0 LĂ€s mer >>
Vilket snöigt vÀder det va ute idag :/ Trodde ju att vÄren va pÄ vÀg!!
TrÀningsvÀrken börjar komma nu, mest i benen men de e vÀl alltid vÀrst tredje dagen sÄ dÄ lÀr jag nog inte kunna sÀtta mig pÄ toan ens :P .
Idag stÄr stÀdning pÄ schemat, börjar bli dags nu! ;)
Sen fÄr vi vÀl se vad vi orkar

IgĂ„r va sandra och barnen hĂ€r pĂ„ em :) Det va himla trevligt. Sen kom peter och Mikael sĂ„ kollade vi pĂ„ hockeyn. Va ju inte sĂ„ kul att hv förlorade :( SĂ„ nu mĂ„ste dom vinna varje match för att gĂ„ vidare. SÅ KÄMPA NU FÖR F**************N HV!!!!!!!

Ha en fin dag!
// Martina

Godmorgon

0 LĂ€s mer >>
Idag har jag dÄ varit pÄ mitt första pass pÄ friskis och svettis. SkivstÄng mamma hette det. Det va ganska jobbigt och jag kommer se helt skadad ut om nÄgra dagar nÀr trÀningsvÀrken slÄr till ;) SÄ mÄnga knÀböj jag gjort idag har jag inte gjort pÄ över tvÄ Är, har fortfarande mjölksyra!! ;O Har bokat ett pass till denna veckan och ett nÀsta vecka=) Hoppas verkligen att jag kommer igÄng nu, hade varit sÄ gött=)
HÄller pÄ att göra en gryta nu, MUMS!! =)

Hoppas ni haft en bra dag hitills!
// Martina

Bra jobbat!

0 LĂ€s mer >>
Hade precis skrivit ett lÄngt inlÀgg hÀr pÄ datorn och sÄ försvann allt!! JÀvla skit!
Jaja idag har jag iaf varit pÄ Bvc med barnen. Det var lÀkarbesök för Theo. TÀnk redan tvÄ mÄnader Àr han nu! <3
Är sĂ„ glad och lyklig över mina fina barn! <3 och min fina man med sĂ„klart!! <3
Glömde skriva i mitt förra inlÀgg att jag fick en LCHF bok av Sandra i lördags med massa goda recept pÄ kakor och sÄnt=) SÄ den har jag lÀst idag och inspirerats=) SÄ har varit och handlat lite nu pÄ kvÀllen. Har satt upp ett datum nu nÀr jag ska ha nÄt min mÄlvikt, sÄ nu jÀvlar! ;) 
Imorgon kommer min fina morfar och hans fru och ska va barnvakt sÄ ska jag Äka o trÀna. Mitt allra första pass! JA jag e lite nervös faktiskt, har aldrig gÄtt pÄ nÄt sÄnt hÀr innan. Men de ska vÀl gÄ bra hoppas jag=) LÀr ju ha megasuperduper trÀningsvÀk pÄ onsda-torsdag :P 
Just nu kollar jag pÄ ullared och njuter av att barnen sover lite. SÄ ska vÀl strax resa mig upp och göra lite kvinnlig nytta i köket ;) Sen hoppas jag pÄ att Theo somnar hyfsat tidigt idag, mitt huvud och jag Àr inte riktigt sams sÄ vill sova sÄ jag kan va pigg imon inför min första trÀning ;P
 
Saknar min fina rosa telefon! <3 Nu har jag en annan rosa telefon med fina knappar pÄ :P
 
//Martina
 

ÅHH!

0 LĂ€s mer >>
Har haft en toppenhelg! I fredags sÄ tog vi det bara lugnt, och igÄr sÄ va vi och handlade lite sen pÄ kvÀllen gick jag ut med mina fina vÀnner pÄ Jensens och kÀkade lite=) Det va mysigt och roligt att fÄ komma ut lite=) Fick present kort och ett par jÀttefina öronhÀngen i present, TACK! =) Idag har vi varit i lekparken en svÀng och sen pÄ em sÄ kom pappa och hÀmtade mig sÄ gick vi pÄ hockeyn :-D De va jÀttekul och spÀnnande. Dock inte sÄ kul att lhc vann :/ Jag studsade upp och ner som jag vet inte vad pÄ min stol. Va en rolig match att se! Och kul att fÄ göra nÄt=)
Har ju som sagt bokat mitt första pass pÄ tisdag, det ska oxÄ bli spÀnnande att se hur de ska gÄ :P
Imon Àr det BVC som gÀller med Theo =)

Hoppas ni har haft en fin helg!
//Martina

Hej!

0 LĂ€s mer >>
Min mobil Àr pÄ lagning nu sÄ nu blir det ett inlÀgg frÄn datorn;)
Idag har vi inte gjort sĂ„ mycket hĂ€r hemma, tror joel har fĂ„tt ögoninflammation sĂ„ dĂ„ vĂ„gar man inte trĂ€ffa nĂ„n. Är lite nervös att jag ska fĂ„ det nu, hade ju varit sĂ„ typiskt eftersom man planerat att gĂ„ ut pĂ„ lördag. SĂ„ hĂ„ller tummarna för att jag slipper det=) BĂ„da barnen har sovit samtidigt en stund idag sĂ„ har passat pĂ„ att plocka lite. Har rensat lite bland Joels leksaker och lagt undan lite och tagit fram sĂ„nt som varit undanlagt. Har bokat mitt första pass idag pĂ„ friskis :P Ska bli spĂ€nnade, lĂ€r typ dööö!:P
Har ringt och försökt boka kyrka till Theos dop idag med. Vi Ă€r ca 60 pers bara slĂ€kt!! SĂ„ mĂ„nga! SĂ„ fĂ„r nog tyvĂ€rr dra ner rĂ€tt drastiskt pĂ„ kompisar. Blir bara nĂ„gra fĂ„. FĂ„r hoppas att alla har förstĂ„else för det! Jag fĂ„r sĂ„ dĂ„ligt samvete nĂ€r jag inte kan bjuda alla som jag vill bjuda. Men det gĂ„r inte bjuda alla, har inte rĂ„d! Är ju trevligt om man kan bjuda pĂ„ nĂ„got efter dopet med;) Sen fĂ„r vĂ€l alla som vill komma till kyrkan det Ă€r ju frivilligt=) Men Ă€r ju kanske inte jĂ€ttespĂ€nnande att gĂ„ pĂ„ gudstjĂ€nst om inte det Ă€r nĂ„got man brukar göra. Aja det blir vĂ€l bra hur som, huvudsaken Ă€r ju att han fĂ„r döpas vĂ„r lilla skrutt=)
Imorgon Àr han redan 8 veckor. Tiden gÄr vÀldigt fort! Nu börjar det bli lite lÀttare och bÀttre sömn sÄ det Àr skönt. Iallafall sÄ Àr allt lite mer regelbundet iaf=)
Har sÄ underbar svenska nÀr jag skriver ser jag:P
Nu ska jag ta upp Joel sen blir det att laga lite mat =)

Hej pÄ er!
// Martina

Hej

0 LĂ€s mer >>
Min födelsedag har varit jĂ€ttebra. Har fiskars nu pĂ„ kvĂ€llen o Ă€tit planka o lite choklad:-) tyckte jag fick de:-P Finaste Jessica och Anders har varit hĂ€r och Ă€tit med oss o jag fick ett superfint halsband som det stod Älskad vĂ€n pĂ„. Tack Jessica blev sĂ„ himla glad!!<3 fick oxĂ„ lite badgrejer jag ska prova nu i dagarna:-D Min fina man har skickat blomsterbud med blommor till mig idag. Han e fin han!



Theo sover redan sÄ ska göra desamma. Ska lÀmna in min mobil imon sÄ lÀr bli lite uppehÄll med bloggandet dÄ tyvÀrr. Men blir vÀl en vecka ungefÀr.
Tack för alla gratulationer idag! Är jĂ€ttenöjd!:-D

Natti natti!
//Martina

hej!

0 LĂ€s mer >>
Japp nu börjar man bli gammal;-)
Hela 25Är! Grattis till mig, tack!;-) Har alltid sagt att innan jag fyller 25 Är ska jag ha fÄtt mitt första barn. HÀr sitter jag i soffan 25 Är fyllda, tvÄbarnsmamma och gift. Det trodde jag nog inte att jag skulle va nÀr denna dagen kom. Men jag Àr lyckligare Àn nÄgonsin och jag Ängrar mig inte för en sekund! <3 <3 <3















Kalaset igÄr va jÀttetrevligt:-) Kan nu köpa mig ett trÀningskort o trÀbingsskor sen sÄ kör vi:-P Fick lite trÀningsgrejer av Fredrik och idag fick jag en lock/plattÄng:-D Àr supernöjd över allting! Tack alla!<3

//Martina

halvvÀgs till tant!

0 LĂ€s mer >>
Inatt har jag faktiskt fÄtt sova ganska mycket, haft lite huvudvÀrk men ÀndÄ sovit gott:-) Mycket att göra idag sÄ tur att man e vaken tidigt, Fredrik kommer inte hem försen kl ett sÄ med tvÄ barn pÄ armen ska vi försöka duscha, stÀda iordning, göra klart sista smörgÄstÄrtan, stÀlla iordning o duka bord. FÄr se vad vi hinner med:-) Theo har börjat bli förkyld, hoppas det gÄr över snart!<3

SÀger stort grattis till Mimmi idag med som fyller 25 Är! :-D Grattis vÀnnen!<3

Har börjat planera lite för dop för Theo med:-) RÀknade igÄr om vi bara bjuder nÀrmsta slÀkten sÄ Àr vi ca 50 pers! tur att vi e sÄn liten slÀkt;-)
//Martina

Godmorgon!:-)

0 LĂ€s mer >>
Hinner ju aldrig blogga lÀngre kÀnner jag, men ska försöka hinna med lite mer:-) Fyller juh 25 pÄ mÄndag sÄ idag har vi haft lite kalas. Ska ha kalas imon med. IgÄr gjorde jag tre st smörgÄstÄrtor och idag har jag dekorerat tvÄ av dom. SÄhÀr.blev det:-)


VÀldigt nöjd mÄste jag sÀga:-) eftersom jag inte Àter smörgÄstÄrta sÄ vet jag inte hur dom smakade men alla sa att den va god sÄ fÄr hoppas de:-P











Har trÀffat Jessica och Hannah o sötaste minna idag ocksÄ:-)
Fredrik Àr inte hemma idag sÄ jag e sjÀlv ikvÀll/natt. Theo ska strax Àta o sen somnar han förhoppningsvis och dÄ tÀnker jag med gÄ o lÀgga mig trots melodifestivalen mina vÀnner:-P



Joel mös i sin fÄtölj innan<3


Har tjuvsmakat ett glas vin idag, tyckte jag va vÀrd de:-) Första glaset sen jag blev gravid med theo;-)



HĂ€rlig sovstil:-P <3

//Martina

inte lÀtt att hinna m...

0 LĂ€s mer >>



mina hjÀrtan!<3


pokerkvÀll i lördags! kom tvÄ och trea:-P





glada gullunge!<3


har blivit brunett med:-P


joel lÀser:-)


<3

//Martina

Mar. 06, 2013

0 LĂ€s mer >>
har försökt fÄ fason pÄ mitt hÄr, nu e jag brunhÄrig men fortfarande lika grÄ:-( kÀnns inte speciellt bra. De e ju nÄt visst med mig för de kan ju aldrig bara lyckas nÄngang., Ja lite bitter idag men det fÄr jag vara!
Mamma kommer en svÀng idag, ska till barnmorskan pÄ efterkontroll sÄ hon ska ha joel.
hoppas ni fÄr en trevlig fredag!:-)
//Martina

Mar. 01, 2013