0 LĂ€s mer >>
Hej! En vecka sen sist! Hoppas ni alla har haft en bra vecka. Jag har ju som bekant börjat plugga matte sÄ det Àr ungefÀr det jag har gjort denna vecka:-P Och mÄste faktiskt sÀga att det gÄr rÀtt bra! Har varit ute och sprungit tvÄ dagar denna vecka 7km, nöjd! Sprang munksjön idag för första gÄngen:-) och dÄ tÀnker ni jaha men de skrev du ju sist och sist skrev jag fel för dÄ sprang jag rocksjön ;-) e ju inte lÀtt och hÄlla reda pÄ allt hÀr i livet. FÄr rÀcka med barnen, mig sjÀlv, hushÄllet. mat, handling, presenter och allt vad det Àr! :-P haha
Vill passa pÄ med och sÀga stort grattis till Sofie som fÄtt nytt jobb:-D Grattis vÀnnen det Àr du vÀrd!
Det Àr roligt nÀr det gÄr bra för andra! :-)


Nu ska jag sova natt natt pÄ er!
/Martina

Oct. 25, 2013

0 LĂ€s mer >>
Àntligen lite vinst för HV ikvÀll :-D gött!! :-)
Har trÀffat mamma idag, hon har varit lite bv sÄ har jag sprungit munken och sÄ har vi fikat :-P
Jag och barnen har tvÀttat idag med, glömde ju bort tiden sist sÄ va typ Àckligt mycket tvÀtt nu. VÀldigt skönt att fÄ undan det :-)







Joel tog pÄ sig mina pyjamasbyxor, lite lÀtt stora haha. SÄ söt! :-) Byxorna e lixom alldeles förstora för mig. haha.

Nu ska jag gÄ och lÀgga mig. heeeej!!
//Martina

Oct. 18, 2013

0 LĂ€s mer >>
Hej! Idag har jag trÀffa Jessica en svÀng pÄ fm. Gick pÄ stan en liten svÀng, köpte mig ett par nya jeans och tights :-) Har varit pÄ matte info idag med. Vi fick göra ett litet prov idag, frÄn ett gammalt nationellt prov, bara för vÄr lÀrare ville se lite vad vi kunde och sÄ och haha jag svarade typ pÄ tvÄ frÄgor. fattade nada haha.
Har fÀrgat mitt hÄr nu pÄ kvÀllen med och det blev rÀtt bra tycker jag faktiskt:-) skönt att bli av med utvÀxten iaf!
Har suttit lite med matten nu och försökt att bekanta mig med hemsidan jag ska jobba ifrÄn och sÄ. Vi fÄr vÀl se hur det kommer gÄ jag och mitt mattesnille till hjÀrna :-P

//Martina

förnyat lite :-)

0 LĂ€s mer >>
Idag har jag varit pÄ informations möte om matten, idag igen, och imon med. Min fina mormor va barnvakt Ät Theo under tiden och jag passade pÄ att springa lite innan jag drog hem. Har varit pÄ förÀldramöte pÄ Joels dagis idag med, det va jÀttebra och kÀnns nu lite bÀttre :-)
Har varit lite hundvakt Ă„t ludde idag med.

SkĂ€nker idag en tanke och oĂ€ndligt mycket kĂ€rlek till min fina vĂ€n Inta och alla andra drabbade runt omkring henne som förlorat en nĂ€ra vĂ€n. Beklagar verkligen♄
r.i.p Björn "Stolpen" Stolphammar r.i.p vet att du Àr otroligt saknad!

ta vara pĂ„ varandra ♄

//Martina

tjaboon!!

1 LĂ€s mer >>
Sitter och kollar fotbollen och Ă€ter kvĂ€llsmat. Börjar fĂ„ migrĂ€n sĂ„ blir att medicinera mig och sova strax. Men! först tĂ€nkte jag uppdatera lite hĂ€r. I söndags sĂ„ va jag och inhandlade mig lite nya trĂ€ningsklĂ€der, skulle bara köpa nya byxor men kom hem med det och ett par köparskor med, blir ju lite intensiv nĂ€r jag kommer pĂ„ nĂ„t jag ska göra. Men igĂ„r efter jag varit pĂ„ mötet om matten jag ska börja med nu sĂ„ Ă„kte jag till intersport och bad att fĂ„ springa pĂ„ bandet och kolla om jag verkligen hade köpt rĂ€tt skor för sprang aldrig i söndags och det hade jag inte gjort. SĂ„ köpte ett par andra skor och fick lite pengar över sĂ„ dĂ„ köpte jag en trĂ€ningströja. Provade allt pĂ„ kvĂ€llen nĂ€r jag och Sandra sprang rocksjön. Är vĂ€ldigt nöjd över mina köp och att jag sprungit Ă€nnu en gĂ„ng till:-)
Idag har jag skickat efter kort att framkalla, Àntligen fÄtt tummen ur :-)

finaste Ă€lsklingen somnade i min famn pĂ„ fm. mysigt! ♄♄♄
Inte lika mysigt pÄ kvÀllen nÀr han ska sova för det vill han inte! Men ska prova andra sovtider pÄ dagarna och se om det blir bÀttre.
Nu orkar inte mitt huvud mer.
godnatt!
//Martina

Hej!

0 LĂ€s mer >>
idag har vi promenixat pÄ stan en snabbis. Fredrik har varit och hjÀlpt en kompis och nÀr han kom hem sÄ gick jag ut och skulle gÄ runt rocksjön, och vet ni vad jag gjorde?? jag ta mig fan sprang runt nÀstan (gick ca tio minuter i början) hela rocksjön!! Trodde knappt jag kunde springa runt vÄrt hus sÄ mÄste faktiskt sÀga att jag va vÀldigt stolt över mig sjÀlv nÀr jag kom hem :-D SÄ det hoppas jag att jag kan komma igÄng med lite löpning nu dÄ!


Har varit ute med barnen hos mamma och pappa och Ă€tit lite middag :-) ♄
Sen kom Sandra och vi skulle ha filmkvÀll men det blev tjötkvÀll istÀllet:-P men de e precis lika bra!
Det Ă€r ett gott tecken nĂ€r man har en vĂ€n att kunna prata med precis allt om♄♄ jag Ă€r lyckligt lottad som har dig Sandra! ♄♄

lite gottigt blev det med :-)

Nu ska jag göra mig iordning för att gÄ och lÀgga mig. godnatt pÄ er tappra följare!

//Martina

nöjd!!

0 LĂ€s mer >>
fredag trallala :-) idag har jag och barnen haft en mysig dag, jag och Joel har legat i sĂ€ngen och lĂ€st böcker medans theo sov och det va himla mysigt mĂ„ste jag sĂ€ga ♄♄
jag och Joel har bakat chokladbollar, mums!!

glad unge, ett stort MMMMMM kom frĂ„n honom nĂ€r han fick smaka smeten hihi ♥♄♥





vi har byggt höga torn med lego och Joel har rivit och skrattat massor haha


jag och theo har softat lite i sĂ€ngen medans Joel sov och de va med mysigt♄
Theo Àr i en vÀldigt tykÀnslig period nu verkar det som för han gnÀller/grÄter hela tiden om jag gÄr lite för lÄngt bort och han vill gÀrna va fastklistrad pÄ mitt ben och bara jag fÄr lÀgga honom annars gallskriker han, hÀromdagen nÀr jag inte va hemma skrek han i typ 2.5 timme och somnade sen av utmattning. Stackars Fredrik som inte fick han lugn., :-/

Har pysslat lite nu ikvÀll nÀr Fredrik va ivÀg och kollade fotbollen. SÄ jag fick kolla sjÀlv men det gjorde ju inget för dÄ kunde jag greja samtidigt:-)
godnatt pÄ er!!
//Martina

fredag!!

0 LĂ€s mer >>


sÄg denna bilden pÄ Facebook idag och ja det Àr ungefÀr sÄhÀr det kÀnns efter att man fött barn och speciellt nÀr man fött tvÄ!! Men jag kÀmpar pÄ och försöker bli av med min buk och kÀnner mig inte riktigt lika mycket som hon till höger lÀngre.. Den som lever fÄr se :-)

hissjÀveln har varit avstÀngd nu i tvÄ dagar till och frÄn och jag har varit grymt sur över det, speciellt eftersom man inte fÄtt nÄgon info om det. Den ska vara avstÀng till och frÄn imon med sÄ det blir nog hemma för oss imon, fÄr hitta pÄ massa bus hemma istÀllet :-) eller rÀttare sagt Joel hittar pÄ massa bus och jag blir i tillslut galen haha!!

godnatt pĂ„ er alla! ♄
//Martina

godnatt!!

0 LĂ€s mer >>
Åh trallala hĂ€r gĂ„r jag och min perfekta bebis och promenerar. Vi ska sĂ€tta oss vid vattnet och jag ska Ă€ta en perfekt fralla till frukost medans han sover och sĂ„ ska jag suga i mig höstens alla fĂ€rger och lukter pĂ„ ett stillsamt och alldeles perfekt sĂ€tt!
 
NOT!!
 
 
För nÀr jag tog dessa bilden sÄ gjorde jag det snabbt i farten för jag va ju tvungen att snabbt promenera vidare sÄ att jag skulle fÄ min morgonpromenad medans Theo sover och hÀr sögs de fan inte in nÄgra höstlukter eller fÀrger, evetuellt ett höstlöv i nÀsan i farten kanske! För man mÄste ju hinna och va en sÄn himla duktig mÀnniska och nÀr man kommer hem ska det ju duschas, Àtas, matas, bytas, lekas, stÀdas, plockas, njutas, göra sig iordning och allt va det nu Àr man ska hinna med innan man ska hÀmta Joel pÄ dagis. MEN!
Hade jag lagt ut bilden pĂ„ insta sĂ„ hade det sĂ€kert stĂ„tt nĂ„got i stil med Ă„h vilken hĂ€rlig morgon! Och sĂ„ hade ni alla trott att "ah va mysigt dom har det och gĂ„r och strosar sĂ„ hĂ€r en höstmorgon" eller eventuellt "va fan jĂ€vla hurtbulle sluta ge oss alla andra dĂ„ligt samvete" eller " hur hinner hon med att gĂ„ ut och gĂ„ pĂ„ dagarna och kĂ€nna ett sĂ„nt lugn" typ sĂ„ för det hade varit ungefĂ€r sĂ„ jag hade tĂ€nkt om jag hade sett den pĂ„ nĂ„gon annans insta. Varför ska vi alla lĂ€gga ut bilder som visar pĂ„ att vi har ett sĂ„ himla perfekt liv!??? Det blir ju inte speciellt perfekt bara för att man försöker visa det utĂ„t. Visst jag fattar sjĂ€lvklart att man gĂ€rna vill sköna till sitt liv lite, ingen vill vĂ€l visa att nĂ„t kan va tokigt i ens liv?? SĂ„ absolut att jag hellre visar en bild pĂ„ tvĂ„ glada gulliga pojkar som sitter i soffan och myser Ă€n en bild pĂ„ tvĂ„ pojkar som skriker och grĂ„ter och drar i mig för att jag ska vara med överallt och ingen stans. Eller att jag hellre visar upp en bild pĂ„ mig sjĂ€lv nĂ€r jag kĂ€nner mig smal och fin och trĂ€ningen har funkat perfa i tvĂ„ veckor Ă€n en bild dĂ€r jag haft migrĂ€n en vecka, Ă€tit dĂ„lig och kĂ€nner mig allmĂ€nt tjock! Men jag hade lixom önskat att man inte gjorde sĂ„! Livet kan ju inte alltid vara perfekt, jag menar jag Ă€r jĂ€tteglad och lycklig över min livssituation just nu. Jag tycker jag har fint hem, fina barn, fin man, fina vĂ€nner och familj men det betyder ju inte att jag ALDRIG e ledsen, arg, skĂ€ller pĂ„ barnen eller fredrik, irriterad ja allt vad de nu kan va. För det kĂ€nner jag och jag kĂ€nner det ofta! Men sen gĂ„r de oxĂ„ ibland över ganska fort och ibland tar det lĂ€ngre tid. Och jag tror inte jag Ă€r ensam att kĂ€nna sĂ„hĂ€r speciellt bland oss mammor!?? Men eftersom vi alla stĂ€ller sĂ„ höga krav pĂ„ oss sjĂ€lva och att visa alla andra att vi e minsann sĂ„ himla lyckliga och vĂ„ra barn Ă€r helt perfekta och snĂ€lla och allt sĂ„ godkĂ€nner vi ju att livet inte kan va annat Ă€n perfekt! och just idag kĂ€nner jag bara sĂ„hĂ€r VÅGA VÄGRA PERFEKTA FEJKLIVET! 
Min bild idag borde varit en mamma med gympadojer pÄ och hurtbullegÄr med barnvagnen i ena handen, mobilen i andra, kaffet i hÄret och en hammare slagandes i huvudet.
 
Man vill ju inte se tusen "tycksyndommigbilder" heller men lixom mer sanningsbilder. Är du inte lycklig försök inte fĂ„ det att se ut om det pĂ„ facebook eller instagram utan jobba pĂ„ det pĂ„ riktigt istĂ€llet. SĂ„ fĂ„r vĂ€l se hur mĂ„nga vĂ€nner jag har kvar pĂ„ insta ida dĂ„ haha :P 
Jobba med er sjÀlva och sÀnk era krav! LÄter ju vÀldigt lÀtt och ge dom rÄden till andra som jag gör nu men jag vet att det inte Àr sÄ enkelt men det krÀvs ju ocksÄ att man aktivt jobbar med sig sjÀlv!
 
Ta nu hand om er!
 
Ja just det ja, Joel Ät upp mitt ppiller igÄr vid frukosten! Haha nu blir han ju inte gravid iaf :P Ringde och kollade med giftcentralen eller va det nu heter om det va farligt men dom kan Àta typ en karta innan de e farligt sÄ de va ju bra de ;) 
 
Idag börjar Greys <3 som jag har lÀngtat:D
AlltsÄ han Àr sÄ snygg!!!
(FörlÄt Àlskling men ni delar första plats <3 ;) 
 
//Martina

En perfekt bild pÄ et...

0 LĂ€s mer >>
fy fan för blogg.se appen jÀvla skit!!! suttit och skrivit pÄ ett inlÀgg i nÀstan en timma och sen nÀr jag ska publicera sÄ gÄr det inte och allt försvinner!

Oct. 09, 2013

0 LĂ€s mer >>
Nu Àr Àntligen badrummet fÀrdigt:-D SÄ har badat med barnen och duschat:-) sÄ himla skönt att allt Àr klart hemma nu. Har haft massa migrÀn nu i dagarna , pga av trÀningen. SÄ himla trÄkigt nÀr man vÀl kommer igÄng sÄ fÄr man migrÀn i flera dagar och sÄ hamnar man automatiskt efter igen :-( Men imon sÄ blir det promenad och lÀttare trÀning, fÄr helt enkelt ta de sakta nu sÄ jag slipper migrÀn. Inatt va det helt hemskt vad ont jag hade, sÄ efter all medicin e jag lite slö idag sÄ nu lÀngtar jag efter min sÀng:-)
Har varit med theo och handlat lite pÄ Ica maxi, min nya favoritbutik! sorry Thomas men det e sÄ :-P




♄

♄
Det finns tre mĂ€nniskor i mitt liv som jag skulle göra allt för! Det Ă€r dessa tre killar! ♡ Jag och fredrik kommer under alla vĂ„ra Ă„r tillsammans gĂ„ igenom massor med saker som kommer sĂ€tta vĂ„r kĂ€rlek pĂ„ prov och vi kommer vara tvungna att kĂ€mpa och kĂ€mpa ska vi i sĂ„nna fall göra. ♄störst av allt Ă€r kĂ€rleken♄
vĂ„ra fina pojkar kommer mĂ„nga gĂ„nger att bli arga och ledsna pĂ„ oss men ni ska veta att allt vi gör för er Ă€r av kĂ€rlek och för att vi vill er ert bĂ€sta och precis som min Ă€lskade mamma och pappa alltid sagt att "du kommer förstĂ„ det nĂ€r du blir stor" och precis sĂ„ Ă€r det! Glöm aldrig att jag Ă€lskar er och ni Ă€r min vĂ€rld!♄





Ă€lskade barn!!!♄♄♄♄♄♄♄

Min Àlskade bror fyllde trettio i lördags:-) Grattis THOMAS! !!!

eftersom han blivit sÄ gammal sÄ kom jag pÄ den briljanta idén att ge honom en rullator:-D haha!

Det va en superkul fest och jag skrattade vÀldigt mycket:-) och sÄ fyllnade vi till lite med men de gjorde inget för vi hade barnvakt och dÄ fÄr man göra sÄ :-P temat pÄ festen va 80talet, ska lÀgga upp kort frÄn kameran nÄgon dag sÄ ni fÄr se :-)
tack och hej! hoppas ni alla mÄr bra!
//Martina

Ànnu mer Àntligen!

0 LĂ€s mer >>
nu har jag fÄtt min blogg.se app att funka :-) sÄ nu kommer det bli lite mer uppdateringar mina vÀnner :-) fast just nu ligger jag i sÀngen, har haft migrÀn och mannen e ute med barnen sÄ jag ska fortsÀtta ligga i sÀngen och njuta av lugnet innan dom kommer hem :-) hej pÄ er!
//Martina

Ă€ntligen!!