0 LĂ€s mer >>
hej! igÄr va jag, Theo, Jessica och Mille pÄ öppna förskolan för första gÄngen =) bÀttre sent Àn aldrig :p Det va rÀtt trevligt, inte riktigt min grej, men Theo hade vÀldigt roligt och somnade pÄ typ tvÄ min nÀr vi gick dÀrifrÄn. =)
Det va iaf roligt och göra nÄt annat och Ànnu mer roligt att fÄ trÀffa J & M <3

TrÀnade pÄ kvÀllen igÄr, hade ingen som helst lust men de va gött nÀr man va klar=) och med tanke pÄ att barnen inte velat sova inatt framför allt Theo sÄ hade jag inte orkat trÀna idag. Theo har typ 4 tÀnder pÄ vÀg sÄ kanske inte sÄ konstigt att han inte ville sova om de gör ont. =/

Idag har vi bara varit hemma, barnen har lekt rÀtt bra och jag har lyckats stÀda lÀgenheten =)




Theo har gjort sig en ny rutschkana = P


Helt inne i snövit =)

Just nu kollar vi hockey och hv ligger under sÄ inte sÄ kul men hoppas dom tar igen det!!

Hoppas ni fÄr en trevlig helg =)

//Martina

Jan. 31, 2014

0 LĂ€s mer >>
Har bakat morotskaka idag och det va vÀldigt gott =)
Bjöd pÄ de pÄ bvcgrejen jag va pÄ idag igen.


utmattande att vara med i tvÀttstugan ;p

Tror nog man koncentrerar sig bÀttre med tungan alltsÄ =)



va ute o sprang igÄr med de va gött =)

Haha gillar att markolio gjort en sÄn video som Zlatan gjort, bara lite annorlunda ; p
Godnatt pÄ er!

//Martina ♡

morotskaka =)

0 LĂ€s mer >>
Hatar verkligen att vÀnta!! Man blir ju fan knÀpp i skallen!

SÄg för övrigt Zlatans nya reklamfilm för volvo dÀr han lÀser nationalsÄngen och e lite halvnaken ibland, springer i skogen o a man ser en volvo ibland med. Vet inte vad jag tycker om den riktigt. Lite mesig pÄ ett sett men oxÄ rÀtt cool. Han fick ju dryga 10-12 milj för att göra den sÄ till Volvo vill jag ju annas sÀga att jag hade bara tatt hÀlften. TÀnk pÄ de nÀsta gÄng! ; p



pojkarna har mÄlat lite idag. Och badat med behövdes efterÄt =)



//Martina

gahhh!

0 LĂ€s mer >>
tröghuvud som jag e ibland sÄ ser jag att de e en vecka sen jag skrev!
I veckan har jag trÀffat Issa och Julia och deras gullungar=) det va himla trevligt=) TrÀffat jessica med=) <3
Har trÀffat Sandra o la familja med, vi sÄgs i söndags o firade barnen lite=) (Lucas & Theo)
Joel har varit hemma frĂ„n dagis hela veckan dĂ„ de gĂ„r magsjuka dĂ€r o det vill vi inte ha! SĂ„ vi har annas mest varit hemma. Just de varit pĂ„ bvc med pĂ„ ettĂ„rs kontroll med Theo och tagit blodprov pĂ„ Joel. Theo gick igenom besiktningen och Joel han grĂ€t i typ tio min och nĂ€r han hade fĂ„tt pĂ„ sitt plĂ„ster sĂ„ va han hemskt handikappad i sin hand. Haha lik pappa dĂ€r! ; p Älsade unge <3
IgÄr lÄg jag med migrÀn sÄ Fredrik fick komma hem frÄn jobbet. urk mÄdde piss igÄr spydde och hade mig. usch! ! Men idag mÄr jag bÀttre. Vi har bara varit hemma idag o lekt med barnen o mamma har varit förbi en svÀng=)



Theo han ska helst Àta sjÀlv nu för tiden :p




joel fick en bamse tidning och mössa av kassörskan pÄ ica, vÀldigt nöjd va han nÀr vi kom hem sÄ han drog fram kudden, som han satte sig pÄ, och tÀcket sÄ satt han dÀr o blÀddrade o tjötade =P





ju mer man ser sina barn och ju mer man Àr med dom desto mer bara Àkskar man ihjÀl dom <3 <3 Ànda tills trotsen gör sig pÄmind haha ne.. bara ibland ;)

Har börjat i en grupp pÄ bvc dÀr dom pratar om typ kommunikationen mellan barn o förÀldrar, har varit en gÄng och tror de kan bli vÀldigt intressant=) och dom i gruppen har barn i vÄr Älder sÄ man har mycket att relatera till varandra och prata om. Kan jag lÀra mig nÄt av det och möta mina barn pÄ ett bra sÀtt sÄ Àr jag vÀldigt nöjd=)

hej pÄ er!
//Martina

ne men heeiiiiiij!

0 LĂ€s mer >>
idag fyller vĂ€rldens bĂ€sta ettĂ„ring Ă„r!=) min finaste theo! !♡♡♡







öppnar paket och storebror hjÀlper mer Àn gÀrna till ;)
Joel hoppades mest pÄ att alla paket va till honom ; p
Theo har fÄtt sÄ mycket fina paket idag, mest klÀder och det behövdes verkligen =D Fina leksaker och sÄ roligt att sÄ mÄnga kom =) <3
TÀnk att det nu har gÄtt ett helt Är och va sjukt mycket ett barn lÀr sig pÄ ett Är och Ànnu mer vad sjukt mycket man kan Àlska dom. Vaknar upp varje morgon med en hÀrlig kÀnsla i kroppen och kÀnner mig lyckligt lottad som har tvÄ sÄ fina barn som förgyller mina dagar hÀr i livet. <3 och som ibland gÄr mig pÄ nerverna sÄ jag vill sÀlja dom pÄ torget men Àlakar dom ÀndÄ =)

Äve Ă€n jag har gjort en resa detta Ă„r och lĂ€rt mig en del nya saker, bla om trĂ€ning. Och mest tack för att jag kom igĂ„ng tack vare olga rönnbergs bok TrĂ€ning för nyblivna mammor! rekommenderar den för alla som vill börja trĂ€na efter man fött barn.
Det hÀr Àr jag dan efter Theos förlossning!


Det hÀr Àr jag idag!


Är glad att jag har gett mig fan pĂ„ att gĂ„ ner tills idag. Mitt mĂ„l va 68 kg och det har jag ju nĂ„t nu sen har det dykt upp nya mĂ„l nu men jag har ju nĂ„t mitt största mĂ„l och för det tĂ€nker jag ge mig sjĂ€lv en klapp pĂ„ axeln =)

TrÀning Àr nu en del av min vardag och jag trivs verkligen med det och tycker det Àr roligt =) HÀrlig kÀnsla! =)

hoppas jag kanske kan ge inspiration till nÄn. KAN JAG KAN DU!!

//Martina

kalas =)

0 LĂ€s mer >>
alltsÄ Àlskar Pontus i arga snickaren! Han gjorde min dag idag.
MigrĂ€nen smyger sig pĂ„ igen och kĂ€nner fruktansvĂ€rt typ fet o ful idag och mest fuck u all! men sĂ„ slĂ„r man pĂ„ kanal 5 och dĂ€r Ă€r han och fĂ„r mig att skratta och nu kĂ€nns allt lite bĂ€ttre =) haha virrpelle:p ♡ förutom migrĂ€nen men den satsar vi pĂ„ att jag sover bort =)

Godnatt!
//Martina

Jan. 09, 2014

0 LĂ€s mer >>
hej! ja nu hÄller jag pÄ att tvÀtta. igÄr och igÄr natt hade jag migrÀnen frÄn helvetet pÄ besök, sÄ halvt nerdrogad har jag mest försökt sova. Fredrik fick vara hemma frÄn jobbet igÄr.
tror jag fick de pga av för hÄrd trÀning i tisdags =/ surt men sÄ funkar mitt huvud=(
har varit hos jessica idag och vi har varit pÄ öppna förskolan en svÀng=) de va trevligt, sen gick jag hem frÄn henne sÄ fick en liten promenad iaf=)
Sen har mamma varit hÀr en svÀng o som sagt nu hÄller jag pÄ att tvÀtta lite =) elr inte jag utan det sköter ju tvÀttmaskinen; p



lite assistans vid kvÀllsmaten igÄr <3



joel tvingar mormor att spela bandy. Det gÄr varmt hÀr hemma.

hej pÄ er! ! =)
//Martina

tvÀtta

0 LĂ€s mer >>
Hej! Ja snart börjar lixom livet pÄ riktigt igen och pÄ tisdag börjar mannen jobba och joel ska till dagis. Det har varit en bra vecka och jag har trÀnat varannan dag och varit ute och gÄtt dom andra dagarna sÄ det kÀnns vÀldigt gött att man kommit igÄng =) Dock va inte jag och vÄgen alls sams igÄr men jag skiter i att vÀga mig nu pÄ typ en vecka sÄ fÄr vi vÀl se TrÀnar ju iaf sÄ de blir jag ju inte tjock av :p

I fredags sÄ överraskade Fredrik mig med att vi skulle pÄ bio med Sandra och Johan. Det va vÀldigt roligt=) dock va filmen inte sÄ bra o jag somnade lite titt som tÀtt haha :p Men kul att komma ut lite :D

bÀsta bÀsta <3 <3


mina Àlsklingar <3


TÀnkte pÄ det idag nÀr jag va ute och sprang, eller det Àr faktiskt nÄt jag tÀnker pÄ ofta. Att jag Àr sÄ otroligt lycklig idag, hÀr och nu. Allt Àr inte alltid enkelt och det finns motgÄngar och jag grÄter ibland. Men jag Àr sÄ otroligt lycklig och kÀnner mig som en lyckligt lottad mÀnniska. Jag har fÄtt skapa en underbar familj med mannen jag Àlskar mest av allt. Vi har fÄtt chansen att ge liv Ät tvÄ underbara pojkar som jag Àlskar mest av allt och jag skulle ge mitt liv för dem.
Jag har en underbar vÀnskapskrets med helt otroligt fina mÀnniskor som jag Àr vÀldigt lycklig över att fÄ ha i mitt liv <3 Det finns nÄgra jag dock saknar otroligt mycket och önskade att jag fick trÀffa oftare men man kan tyvÀrr inte fÄ allt men jag Àr sÄ lycklig med det jag har och kommer en gammal vÀnskap igen Àr det bara en stor bonus jag skulle bli vÀldigt glad över =)
Vi har en fin lÀgenhet en bil som gÄr och en ekonomi som fÄr oss att ta oss runt varje mÄnad och det finns folk som inte har de och nÀr jag ser och lÀser om folk som har det svÄrt sÄ kÀnner jag mig Ànnu mer tacksam att jag har det som jag har det. Hade gÀrna varit miljonÀr men helt Àrligt tror jag inte jag hade varit lyckligare för det.
Jag börjar lixom kÀnna mig hemma och lite mer lugn i mig sjÀlv.
Det Àr en hÀrlig kÀnsla, en hÀrlig kÀnsla nÀr man lixom Àr sams med sig sjÀlv.
NĂ€r jag ser tillbaka pĂ„ mig sjĂ€lv för ca 10-8 Ă„r sedan sĂ„ va det mest kaos i huvudet av allt som hĂ€nder i en tonĂ„rings liv, sjĂ€lvdestruktivt och en gnutta för mycket alkohol. NĂ„got jag alltid har haft med mig oavsett vad som hĂ€nt sĂ„ Ă€r det ett stort tryggt hemma! <3 Mamma och pappa har alltid funnits och varit starka och dragit grĂ€nser precis som man behöver och tur va vĂ€l det! =) Hade aldrig trott för 8-10 Ă„r sen att jag skulle va och kĂ€nna dĂ€r jag Ă€r idag. Jag Ă€r verkligen lycklig. <3 Sen hĂ€nder alltid saker i livet man inte kan styra som gör att livet blir jobbigt och dĂ€r befinner jag mig ocksĂ„ just nu men jag kan Ă€ndĂ„ kĂ€nna mig lycklig och tacksam för allt fint jag har i mitt rika liv =) ♡♡♡♡♡♡ Vissa saker som hĂ€nder fĂ„r vĂ€l Ă€n helt enkelt att uppskatta livet mer. Speciellt efter att jag fick barn sĂ„ har jag börjat tĂ€nka vĂ€ldigt mycket pĂ„ vad jag har och omvĂ€rderar vĂ€ldigt mycket speciellt personer i min omgivning och personer man inte kanske kĂ€nner sĂ„ vĂ€l som jag kanske haft en dĂ„lig bild av, mĂ„nga gĂ„nger förstĂ„r jag inte ens sjĂ€lv varför jag tyckte som jag gjort om nĂ„n. Alla förtjĂ€nar iaf en andra chans och jag försöker vara mycket mer öppen för nya (och inte nya) mĂ€nniskor. Livet Ă€r för kort för att tycka massa om nĂ„n annan och jag Ă€r inte intresserad av sĂ„nt, tycker det Ă€r trevligare och roligare att se mĂ€nniskors positiva sidor och framgĂ„ngar =) Man förĂ€ndras genom hela sitt liv tror jag och denna "fas" jag nu genomgĂ„r kommer nog vara bland min största förĂ€ndring , mig sjĂ€lv, att hitta sig sjĂ€lv och vem man Ă€r.
Tur att jag Àr sÄ jÀvla lycklig nu dÄ =) hehe. Livet Àr för kort för att inte ta vara pÄ det och det tÀnker jag göra <3

Man ska inte sakna det man inte har utan glÀdjas Ät det man har tycker jag=)

Nu blir de lite kvÀllsmat sen ska jag gÄ och lÀgga mig jÀmte den finaste mannen i vÀrlden, min man! <3 <3 <3

Hoppas ni haft en fin dag ♡
//Martina

Jan. 05, 2014

0 LĂ€s mer >>
goddagens! hur god Àr din dag idag sÄhÀr dan efter nyÄr? ;)
Min dag Ă€r iaf bra, började dagen med att jag och familjen och fredriks bror gick till ica maxi och handlade lite. Jag och Joel köpte bröd som vi matade fĂ„glarna med pĂ„ vĂ€gen hem. ♡ NĂ€r vi kom hem sĂ„ fikade vi lite. Jag sprang upp och ner i tvĂ€ttstugan och fixade med tvĂ€tten.
Har möblerat om i mina skÄp i köket hÀr hemma idag med. FÄr se hur bra de blir, mÄste ju komma ihÄg va allt stÄr nu ; p
Linus har varit hÀr en stund och hÀlsat pÄ. Han och joel hamnade bland alla joels bilar hihi.
Sprang mig ut pÄ en löprunda nÀr barnen hade somnat. 4,5 km plus lite styrka. Helt okej, ville sprungit mer men har fÄtt typ skoskav eller blÄsor under foten sÄ nÀr de började kÀnnas för mycket sÄ ville jag inte att de skulle bli vÀrre. NÄgon som har tips hur man fÄr bort blÄsorna???
FĂ„r googla..
Hoppas ni mÄr som ni förtjÀnar idag =) hehe.




// Martina

Jan. 01, 2014

0 LĂ€s mer >>
va lite snabb pÄ knappen hÀr:/ lÀs nÀsta inlÀgg först! =)









ja de e vi😊








försökt fĂ„ lite kort med barnen ♡♡



tolvslagsskÄlen =D
Gott nytt Ă„r! =)



igĂ„r va mamma o pappa förbi en svĂ€ng ♡

sen va vi en svĂ€ng hos Sandra😆



barnen har busat sig trötta ♡♡

ne nu e jag uppe pÄ öööööverrtiiid!
Godnatt!=)


//Martina

Jan. 01, 2014

0 LĂ€s mer >>
gott nytt Är pÄ er allesammans! hoppas att ni har haft en kanon nyÄrsafton.
Min har varit vÀldigt bra mÄste jag sÀga =)
PÄ fm sÄ va vi och handlade och sen va vi hemma och stÀdade, badade barnen och gjorde oss iordning. Runt fem kom Simon och Mikael, vÄra bröder =)
Lekte med barnen och sÄ förberedde vi maten. Runt halv nio Ät vi, joel han va fortfarande vaken men la han strax efter o han somnade rÀtt fort hehe.





vi Ät smördegsinbakad flÀskfile med klyftpotatis , vitlöksbröd, jordnötssÄs, whiskeysÄs och sallad. Det va vÀldigt gott =) smördegen skulle dock varit inne lÀngre i ugnen.
Till efterrÀtt gjorde vi en liten blandning av pannacotta och chokladpudding. Det blev ganska gott, vÀldigt mÀtt nu iaf haha

gott nytt Ă„r!