0 LĂ€s mer >>
NĂ€r saker och ting inte flyter pĂ„ som vanligt pga av som i vĂ„rt fall nu renovering, sĂ„ lever jag i en bubbla. Inget gĂ„r lixom pĂ„ rutin och jag bara vĂ€ntar pĂ„ att allt ska va klart. Och godissugen blir ja med! Helst bullar :-P För min trĂ€ning den har oxĂ„ hamnat helt galet Ă„t sidan, gĂ„r ut och gĂ„r sĂ„ har ju inte gĂ„tt upp nĂ„t vidare pĂ„ vĂ„gen men man mĂ€rker snabbt att man kĂ€nner sig bluffsig dĂ„ man inte kör lika mycket styrka, och de gillar jag inte! Äntligen Ă€r badrummet och köket klart men nu har vi ju ingen hiss, dĂ€rför jag hade migrĂ€n typ hela förra veckan. kĂ„nka tvĂ„ barn upp och ner plus packning e inte min grej! MEN! pĂ„ fredag sĂ„ ska hissen va klar och det ska bli sĂ„ skönt. DĂ„ kan jag komma ur denna lilla bubbla som lĂ€ngst inne tyvĂ€rr nog e lite undanflykter oxĂ„. Man drar ju sig sjĂ€lvklart för att göra vissa saker nĂ€r de blir typ 10ggr tyngre och mer komplicerat. Men snart kan jag inte skylla pĂ„ det och det ser jag fram emot :-) 
Detta skrev jag hÀromdagen och allt e ungefÀr som dÄ förutom att vi inte fÄr anvÀnda vÄrt badrum för det lÀcker ur ett rör dÀr nÄn packning har slÀppt. SÄ pÄ fredag kommer proline och kan förhoppningsvis laga det. I allra vÀrsta fall fÄr dom bila upp golvet och göra om det. Suck!! Men de hoppas vi pÄ att dom slipper:-) 
Har trÀffat Sandra lite i veckan:-) 
Idag har jag kollat upp lite mer om hur jag ska göra med pluggandet till nÀsta höst:-) 
 
skulöe lagt upp massa bilder men det e nÄt fel pÄ bloggen sÄ fÄr ta de nÀsts gÄng! 
 
Godnatt pÄ er:-) 
//Martina

i min bubbla

0 LĂ€s mer >>
kollar hockey tÀnker snart sova innan mitt huvud exploderar :-\
skrev fel om theos lÀngd igÄr han va visst 72 cm bara :-P

hej pÄ er!!
/Martina

miiiigrÀÀÀÀÀÀÀnn!! Bl...

1 LĂ€s mer >>
Efter en hÀrlig helg i Malmö med bÀstaste Sandra<3

vilken kudde tycker ni :-P har man inte rÄd med haykuddar sÄ blir de Bieber :-P

sÄ har jag grejat lite hemma i mÄndags och haft migrÀn i tvÄ dagar. Inatt sÄ tog jag tvÄ morfintabl lite för tÀtt pÄ varann, tÀnkte inte pÄ klockan, sÄ imorse nÀr jag skulle upp med barnen sÄ va jag helt kallsvettig, snurrig och spyfÀrdig. Men de gick över efter nÄn timma som tur va. Vid tio gick vi till bvc för Theo. Han vÀxer och allt som han ska ca 9,8 kg kommer inte ihÄg hur lÄng men ca 80 cm tror jag. Hon tyckte iaf att han verkar glad och pigg:-) Han e sÄ fin vÄr lille Theo!


igÄr va vi och hÀlsade pÄ Jessica, Anders och Mille :-)






sÄ sant!

Dags och komma igÄng med trÀningen nu med. Blir alltid som mest sugen pÄ att trÀna nÀr jag inte kan. Men om nÄn dag dÄ kör vi igen! :-)
En person gjorde mig sjukt glad idag med! :-D SÄÄ hÀrligt! :-)

Godnatt!
//Martina

tjoooo!

0 LĂ€s mer >>
Åka bil, dricka vin, Ă€ta mat, strawberry daqiuri, sova, Ă€ta frukost, SHOPPA, SHOPPA, SHOPPA, fika, SHOPPA, SHOPPA, lite ont i fötterna och ryggen, SHOPPA, SHOPPA, SHOPPA, slappa, ett glas vin köpa godis, Ă€ta ute, ett glas vin, Ă€ta godis, somna vid tvn...Zzzz...
Japp nu Àr jag och finaste Sandra i malmö och det har sett ut ungefÀr som ovan! :-) Har Àn sÄlÀnge haft en toppenhelg och Àr mer och mer tacksam för vilken fin vÀn jag har :-D <3 (fÄr se hur trött hon Àr pÄ mig efter helgen :-P haha) Idag vÀntas frukost och sen Ànnu mer SHOPPING!!! :-D Ja du Àlskling om du lÀser det hÀr behöver du inte vara orolig! (bara liiiite....) men puss pÄ dig!<3

Hoppas ni alla har haft en fin helg och fÄr en fin söndag.
HÀr regnar det men det gör mig ingenting! :-)



//Martina

Malmö!

0 LĂ€s mer >>
förhoppningsvis blir badrummet klart och jag kan fÄ duscha i min egna dusch innan jag och min finaste vÀn Sandra drar till Malmeuuuuuuu!! :-) Fina vÀnner har man <3

Frukost med mina Àlskade barn nu<3
//Martina

idag Àr en bra dag!

0 LĂ€s mer >>
Imon ska badrummet bli klart! :-) Ska bli sÄ skönt! :-) Visserligen spelar de ju inte mig nÄn roll för helgens för jag ska bo pÄ hotell hela helgen :-D fast skönt för min Àlskade familj att Àntligen fÄ en dusch ;-)

Har precis lagt Theo och lyckades fÄ han att somna i sin egna sÀng :-) fÄr vÀl se hur detta gÄr :-P

Har varit ute och gÄtt med Sandra pÄ fm och pÄ em gick vi till a6 med barnen sÄ fick dom leka av sig pÄ deras lekplats. Barnen hade vÀldigt roligt :-)








Ă€lskade ungar kommer sakna dom massor i helgen <3

//Martina

snart snart snart sna...

0 LĂ€s mer >>
Imorse sÄ va jag och Sofie ute pÄ promenad :-)
Har rensat och plockat lite hemma idag, nu börjar det bli lite ordning hÀr hemma :-) Fattas bara att kök och badrum ska bli helt klart :-)
Dom har kaklat i köket och badrummet idag, allt berÀknas va klart pÄ fredag :-)

snart, snart, snart.....

Har pratat med syster yster idag med, det va himla trevligt :-) <3 saknar dom massar!!<3

Finaste Thomas och Nilla har varit pÄ besök och stojat med barnen och Àtit middag :-)



Theo stÀller sig upp hela tiden nu sÄ han vill bara stÄ upp inte sitta ner :-P
Han ramlade ut ur gÄstolen idag oxÄ =-O Stackarn, men det gick bra men trodde verkligen inte att dom kunde göra de nÀr dom e sÄ smÄ. Men ack sÄ fel jag hade! Tur att det gick bra iaf! :-)

Mina fina pojkar, Àlskar dom sÄ det gör ont!<3

//Martina

Sep. 10, 2013

0 LĂ€s mer >>
I lördags slarvade Fredrik bort sin plÄnbok, igÄr ringde han och spÀrrade sina kort och idag hittar vi den under mina ramar pÄ en stol :-P Han blev vÀldigt glad att vi hittade den iaf :-)
IgÄr sÄ va jag ute och gick med Theo sen Äkte vi och handlade medans Fredrik och Joel va pÄ Hvdagen. Joel tyckte det va jÀttekul :-)




Fina blommor vi fick av Jesper och Fia :-D Älskar att fĂ„ blommor :-)
Idag har jag och barnen gÄtt runt pÄ stan och bara gÄtt och tittat pÄ allt
:-)

Joel samlar löv :-)

Luktar pÄ alla blommor vid blomsteraffÀren.



SĂ„g en traktor :-)

Vi gÄr dÀr innan det har öppnat och det Àr sÄ lungt och skönt :-)

Badar <3

Multitasking :-P

Mötte upp Sofie pÄ stan sÄ har vi alla hÀngt hela dagen, :-) -mycket trevligt i vanlig ordning :-)

IgÄr fick jag ryck och gjorde barmmat till Theo, blev ca 100 portioner :-D 4 olika rÀtter :-) sÄ nu finns det ju mat framöver iaf.


nu har dom kommit lite lÀngre, imon ska de kaklas :-)
Ne nu somnar jag snart! Natti pÄ er!
//Martina

Hittad!

0 LĂ€s mer >>
Mja!! Idag har jag och Sofie varit i Ullared pÄ GekÄs :-) Handlade för lite mer Àn tÀnkt men fÄtt med mig massa bra grejer och faktiskt inget direkt onödigt! SÄ de kÀnns bra ÀndÄ :-P VinterklÀder till barnen, vinterklÀder till mig och Fredrik, understÀll, strumpor, kalsonger, vÄtservetter, mat lite klÀder till Fredrik och mig m.m. Nu ikvÀll har vi haft besök av Fia och Jesper, mycket trevligt! :-) Hoppas att det inte dröjer sÄ lÀnge till nÀsta gÄng :-)
IgÄr sÄ trÀffade jag Sandra och barnen :-) I torsdags sÄ va jag ute och gick med Sandra och sofie sen va jag och Sofie pÄ a6 med barnen. PÄ kvÀllen Äkte jag och Sandra till Camilla och kollade pÄ klÀder till barnen, fyndade lite :-) Har försökt ut och gÄ och trÀna lite i veckan, saknar motivation, ge mig motivation!!




godnatt//Martina

Heeeelg!

0 LĂ€s mer >>
Joel har fÄtt öroninflammation igen stackarn<3 sÄ nu har vi börjat pÄ en ny kur med penicillin, hoppas det gÄr över snabbt! Han va oxÄ lite svullen och sÄ i halsen sÄ inte konstigt om han mÄr dÄligt :-\ Mitt lilla hjÀrta<3
Vi har inte gjort sÄ mycket idag, varit pÄ vc, hade glömt min plÄnbok i bilen som stod pÄ Fredriks jobb sÄ sandrs mötte mig sÄ fick jag lÄna pengar sÄ jag kunde hÀmta ut joels medicin, tack bÀsta sandra! :-)
Bygginvest va hemma idag och dom ska fortsÀtta med badrummet imon :-) Det va ju fuktskadat sÄ det har stÄtt igÄng tvÄ flÀktar i tvÄ veckor. Men idag va de grönt att fortsÀtta :-D

SÄhÀr ser det ut för tillfÀllet, lÀngtar tills det blir klart! :-)

Har gÄtt rocksjön och gjort lite övningar nu pÄ kvÀllen och nu börjar det bli dags att sova. Har ju inte en aning ifall barnen vaknar inatt.
Godnatt pÄ er mina trogna följare ;-)
//Martina

Sep. 03, 2013

0 LĂ€s mer >>
Har tvÄ sjuka barn hÀr hemma, Theo e förkyld och hostar och Joel har jÀtteont i halsen. Stackarn kunde inte sova igÄr han bara grÀt och han kan inte Àta nÄt utan att de gör jÀtte ont och han börjar grÄta. Har fÄtt i han lite isglass men stackarn.verkar jÀttehungrig sÄ vet inte vad jag ska göra :-\
VÀntar pÄ att vc ska ringa sÄ fÄr vÀl hoppas dom har nÄgra bra tips, har ni nÄgra??

<3

I söndags btw sÄ trÀffade vi mamma och pappa dom hade köpt ett jÀttefint fat/skÄl till oss som tack för hjÀlpen med huset. Blev sÄÄÄ glad det va jÀttefint! :-) ska ta kort och lÀgga upp sÄ ni fÄr se :-) Jag fick ett par typ haremsbyxor och tvÄ par öronhÀngen med :-D
Va ute och gick och trÀnade lite sen pÄ em.
IgÄr trÀffade vi Sandra och barnen :-)

Hade tvÄ barn som inte ville sova igÄr men tillslut hittade jag Theo och Fredrik sÄhÀr söta<3
Idag blir de lugnt sÄ barnen fÄr vila lite<3
Ne nu mÄste jag Àta lite frulle!
//Martina

sjuka barn= ingen hit...

0 LĂ€s mer >>
Nu har vi Ă€ntligen flyttat hem igen :-) det har gĂ„tt jĂ€ttebra i bryd men alltid skönt att fĂ„ komma hem :-) Är ju dock lite smĂ„tt kaos hĂ€r eftersom dom renoverar vĂ„rt badrum. Men det tar vĂ€l inte en evighet förhoppningsvis!
IgÄr pÄ fm va jag och barnen hemma hos Sandra :-D PÄ em kom morfar och Ammi och va barnvakt sÄ började jag pÄ och stÀda huset Ät mamma och pappa tills dom skulle komma hem idag, Àven stÀdat nÀstan hela dagen idag. Man vet ju hur gött det e nÀr man varit ivÀg och fÄ komma hem till ett stÀdat hem :-) Skulle köpt en blomma med men blomsterhandeln hann stÀnga :-\
Har rensat min garderob nu ikvÀll, va osÀker pÄ om det skulle bli en rolig upplevelse eftersom jag halkat efter med trÀning och varit lite för svag för choklad det sista :-P Fast har promenerat gansks mycket. Men det gick iaf bÀttre Àn jag trodde, 4 av 10 Jeans fick jag slÀnga, la undan ett annat par som blivit pÄ tok förstora men för snygga för att slÀnga :-) Hade lagt undan ett par byxor som jag bland annat hade som mÄl att komma i men dom va förstora nu sÄ slÀngde dom :-D Fattas bara att jobba lite med min hjÀrna nu sÄ jag ska fatta att jag faktiskt gÄtt ner 24 kg och inte Àr sÄ stor lÀngre. Kunde kanske ha gÄtt ner mer nu men jag kÀnner mig faktiskt inte sÄ stressad lÀngre, har t.o.m nÄtt under min absoluta mÄlvikt som jag inte ens trodde skulle va möjligt. SÄ jag e ÀndÄ nöjd, har ju trots allt fött tvÄ barn :-) Mina underbara Àlsklingar!<3
Joel har haft feber igÄr och och idag, helt utslagen och vill inte göra nÄnting förutom att mysa i soffan <3


I torsdags sÄ va jag och sofie pÄ a6, kÀkade frulle pÄ ikea och införskaffade mig tvÄ nya linnen :-)
Sen pÄ eftermiddagen sÄ kom mon farfar och Gerd pÄ fika :-) och Thomas och Nilla kom pÄ em med sÄ lagade vi mat och hade supertrevligt! :) <3 lyckligt lottad! <3



theo försöker Àta upp sig sjÀlv! :-P
Nu e jag supertrött, godnatt pÄ er!
//Martina

hemma! :-)