0 LĂ€s mer >>
Hej, för jag har skaffat mig en lÀsplatta =) Va en vecka sen nu dock, va pÄ elgigantens "nattrea" tillsammans med Anna =) sÄ fyndade jag mig en Samsung lÀsplatta. Jag Àr Àn sÄ lÀnge vÀldigt nöjd. Idag Àr första gÄngen jag bloggar pÄ den dock. Men de kÀnns vÀldigt mycket smidigare Àn pÄ mobilen sÄ tummen upp för det!
Det hÀnder rÀtt mycket nu i livet kÀnner jag, skolan, förskolan och en massa nya rutiner. Men de kÀnns bra och jag lÀngtar tills jag fÄtt lite ordning pÄ alla rutiner. Skolan gÄr rÀtt bra, hÀnger inte med riktigt i fysiken men i matten gÄr det hyfsat bra, Àr i fas iaf. Har för tillfÀlligt bara fysik och matte men om nÄn mÄnad kommer kemin in ocksÄ. SÄ det ska bli spÀnnande och se om man reder ut allt dethÀr. HjÀrnan Àr vÀl lite pÄ znooze sÄ den behöver bara vakna till och komma in i tÀnket.
Det har dessutom fÄtt överraskande bra pÄ förskolan med barnen, sÄ skönt!

Sen Äter till det med trÀning. Nordic wellness har erbjudande nu sÄ det ska jag slÄ till pÄ! 199 kr i mÄnaden för typ allt nÀr man e student. Nice tycker jag!
Japp men det va vÀl den lilla uppdatering för dagen. Ska bli bÀttre pÄ att uppdatera. Ha tÄlamod=>

//Martina ♄♄♄

Aug. 28, 2014

0 LĂ€s mer >>
Sitter just nu i soffan och lyssnar, lyssnar pĂ„ tystnaden. Fy fan va skönt det kan va 😄 hehe. Har lĂ€mnat bĂ„da pojkarna pĂ„ samma avdelning idag och Ă€n sĂ„ lĂ€nge har dom varit dĂ€r i 1.5 h och jag ska dit om en halvtimma om dom inte ringer innan. Theo blev ledsen nĂ€r jag gick idag med mitt lilla hjĂ€rta. Men idag va iaf Joel med pĂ„ hans avdelning sĂ„ de kĂ€ndes lite bĂ€ttre och gĂ„ dĂ„ och Ă€n sĂ„ lĂ€nge verkar det som det har gĂ„tt bra =) Han har tytt sig lite extra Ă„t en fröken och det tycker jag Ă€r bra. Hon har varit med oss frĂ„n början.
KĂ€nns vĂ€ldigt konstigt att barnen inte Ă€r med varken mig eller fredrik just nu. Men det kommer bli bra det hĂ€r och det kĂ€nns faktiskt riktigt bra att fĂ„ börja skolan idag!😃😄 Ska bli skönt att fĂ„ göra nĂ„nting eget och bli en egen person och inte bara mamma! Har haft sjukt dĂ„lig stubin de sista, beror delvis pĂ„ att jag inte kĂ€nner mig hundra pigg och oxĂ„ att det varit sĂ„ intensivt med barnen nu. Fredrik jobbar ju över varannan dag nu med. SĂ„ det ska bli skönt att fĂ„ lite space. Och det jag lĂ€ngtar efter allra mest Ă€r att fĂ„ lĂ€ngta efter barnen. Vara borta en halv/hel dag och komma hem och kĂ€nna att man lĂ€ngtat och bara vill leka â˜ș Nu har det inte riktigt varit sĂ„. Vi fĂ„r se hur allt blir, men bra kommer det tillslut bli iaf 😉😃

Hoppas ni fÄr en toppendag, för det ska jag ha!
//Martina ♡♡♡

tystnad!

0 LĂ€s mer >>
imorgon börjar skolan!!😃😃✌✌ yeyy. ska bli roligt och se vad de d för folk som man ska gĂ„ med. Lovar att jag kommer va typ Ă€ldst! Hoppas nĂ„n mer Ă€r gammal med mig dĂ„đŸ˜‚ KĂ€nner mig sjukt taggad pĂ„ ett sett men e sĂ„ trött och utpumpad i kroppen och huvudet sĂ„ a jag vet inte vad. Är nog helt enkelt lite för mycket som hĂ€nder just nu( och lite sjuk pĂ„ det) men jag lĂ€ngtar tills man fĂ„r lite rutin i de hela och med förskolan och allt =) Har lĂ€mnat Theo en stund pĂ„ förskolan idag, han blev sĂ„ ledsen min lilla plutt! FĂ„r se om det gĂ„r bĂ€ttre imon.
Snart kanske jag kan fĂ„ lite rutin pĂ„ bloggandet med 😉

Hej pÄ er!
//Martina ♡♡♡

Aug. 18, 2014

0 LĂ€s mer >>
Idag har vi varit pĂ„ förskolan och haft första dagens inskolning â˜ș Det har gĂ„tt bra och bĂ„de Joel och Theo va nöjda med att fĂ„ leka lite =)

Har haft lite barnkalas för Joel med han smÄ kompisar!
Har bara tagit kort med kameran sĂ„ har inget pĂ„ mobilen. Men tack alla söta barn och mammor som kom och firade min lille guldklimp💕

Mycket trött nu sÄ nu Àr det dags att sova! Natti!

//Martina ♡♡♡

inskolning & barnkala...

1 LĂ€s mer >>
Joel fyllde som sagt 3 Ă„r i fredags 😃 Det firades med kalas! Även idag har vi haft kalas. Han har fĂ„tt massor massor med paket, bla en bondgĂ„rd med massa djur, traktorer, en cykel m.m Har har cyklat omkring hĂ€r hemma och tycker det Ă€r jĂ€ttekul =)

öppnar paket vi frukost =)



Bakade tÄrta =) Den va godare idag, mycket saftigare nÀr den fÄtt stÄ lite, Àn vad den va i fredags.



Har tagit massa kort med kameran mwn nÀstan inget med telefonen. :/



Imorgon börjar denna skrutt i förskolan. Mammas lilla hjĂ€rta börjar bli stor! 💕 Nu börjar lixom livet pĂ„ riktigt lite kĂ€nns det som. Det e mycket i mitt huvud nu. Och nĂ€sta vecka börjar jag lĂ€sa pĂ„ högskolan sĂ„ hoppas att inskolningen kommer gĂ„ bra =)
Nu ska jag sova! Hörs!
Godnatt!
//Martina ♡♡♡

det Àr mycket nu!

0 LĂ€s mer >>
Imorgog fyller Joel 3 Ă„r! Helt galet att tiden gĂ„r sĂ„ fort! Har Ă€gnat kvĂ€llen Ă„t att göra tĂ„rtbottnar, har aldrig gjort de förut. Men resultatet kĂ€nns hoppfullt mĂ„ste jag sĂ€ga 😄 Fredrik har monterat cykel och vi har pyntat med lite ballonger och sĂ„nt kuligt som han tycker om.




Har varit ute hos mamma och pappa i 3 dagar nu och varit hundvakt.


Joel fixade de finfint 😉

TrĂ€ffade min gamla barndomsvĂ€n igĂ„r ocksĂ„ det va himla trevligt! 💕 Och ett stort plus i kanten att hon rĂ€ddade mig i mitt bullbak dĂ„ jag stod dĂ€r i full shĂ„ med att baka typ 100 bullar och sĂ„ hade jag knappt inget pĂ€rlsocker kvar :/ men som tur va hade hon hemma! 😃




Kollade pÄ fÄglarna i dammen igÄr. Mycket spÀnnande.


Joel har fĂ„tt en trampebil med slĂ€p av Fredriks jobbarkompis, han Ă€lskar den och kör den i hela lĂ€genheten haha! 😂

sötaste killarna i klĂ€nning 😂😍😄


Tre goa pojkar nĂ€r vi va i stugan med Jessica och Anders 😄

haha! 😂😂 va ska man sĂ€ga! oxĂ„ i stugan.

Vi va barnlediga en kvĂ€ll förra veckan sĂ„ Fredrik passade pĂ„ att spöa mig rĂ€tt rejĂ€lt i minigolf. Ska öva tills nĂ€sta Ă„r! Men vi hade kul Ă€ndĂ„! =) Kul att hitta pĂ„ nĂ„got tillsammans💖


unnat mig ett par snygga skor! 👍👍👍👍👍
supernöjd!

Ne nu fÄr det rÀcka med bilder för idag, fÄr ta fler en annan dag!

Nu ska de sovas sĂ„ vi orkar kalas ordentligt imon! 🎈🎂🎁🎉😃

Godnatt!
//Martina ♡♡♡

liten blir stor!

0 LĂ€s mer >>
Hej! Hoppas ni har haft en hÀrlig sommar och i alla fall jag hoppas att vÀdret hÄller i sig lite till =)
Mannen börjar jobba imorgon igen och det har varit full rulle hela hans semester. NÀstan sÄ man kÀnner att det ska bli lite skönt att ÄtergÄ till lite vardag och slippa flÀnga runt sÄ in i norden. Det blir lixom lite mer att ta med sig nÀr tvÄ barn + tillbehör ska med. Men vi har haft en superhÀrlig semester =D Lovar att jag ska berÀtta mer och ni ska fÄ se lite bilder med. Men ville mest visa att jag lever just nu hehe. Ska kolla fÀrdigt pÄ departed sen ska jag sova.. ZZzzzz.... God natt pÄ er mina trogna följare :)

//Martina

Tillbaka till verklig...